Dakkapellen

Een dakkapel brengt meer ruimte, licht en extra comfort in uw woning. Ideaal voor als u een extra slaapkamer of een thuiskantoor wilt creëren. Het plezier dat u terugkrijgt van deze investering is het dubbel en dwars waard.

Dakkapellen
Dakkapellen

Dakkapel renoveren

Heeft u al een dakkapel maar kan deze wel een opknapbeurt gebruiken? Ook dan komen we graag bij u langs om uw huidige dakkapel te renoveren of desgewenst te vervangen.

  • Begeleiding en advies
  • Uitsluitend Kwaliteitsproducten
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Juiste afwerking
  • De specialist van kozijnen

Een nieuw kunststof dakkapel in een dag

U heeft keuze uit traditioneel gebouwde dakkapel of een volledige kunststof dakkapel. De vakmensen van Ydema komen bij u langs en u beschikt aan het eind van de middag al over een kwalitatief hoogstaande, goed geïsoleerde kunststof dakkapel.

Het renoveren van uw dakkapel

Zoals vermeld kan het natuurlijk ook zo zijn dat u al over een dakkapel beschikt maar dat de tand des tijds zijn sporen heeft achter gelaten. U overweegt een renovatie. Dit komt vaak voor bij huishoudens met een een houten dakkapel. We gaan dan ook graag met u om tafel om uw situatie te bekijken, uw wensen te bespreken en om u de voordelen van kunststof voor te leggen. Bijvoorbeeld het voordeel dat kunststof qua uiterlijk amper van hout verschilt!

Inclusief insectenhorren of ventilatieroosters

Mogen wij voor u aan de slag? Dan wordt er doorgaans aan de voorzijde van de kapel een kunststof kozijn geplaatst met de bekende draaikiepramen. En dat is weer ideaal voor als u bijvoorbeeld uw kapel vanuit uw raam wilt reinigen. Ook kunnen wij uw kapel voorzien van insectenhorren en/of ventilatieroosters.

Lees alles over onze renovatiemogelijkheden in onze folder (opent in nieuw venster) of vraag ons gerust voor meer informatie.

25 jaar Ydema


We hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van onder meer het plaatsen / renoveren van dakkapellen. Door die ervaring kunnen we u voorzien van een eerlijk en deskundig advies. We gaan echt even met u om tafel om uw wensen door te nemen. Daarna gaan we voor u aan de slag. Alles regelen we van A tot Z.  Van ontwerp tot de bouw tot eventuele reparaties en onderhoud.

Meer weten over het laten plaatsen van een dakkapel?

Vraag vrijblijvend een offerte aan