Deuren

Deuren hebben veel invloed op de sfeer en uitstraling van uw woning. Ze vormen als het ware het visitekaartje van uw huis, waar u ook nog eens dagelijks doorheen loopt. Dan kiest u natuurlijk een deur die qua stijl maar ook wat betreft kwaliteit geheel op uw wensen aansluit. En dan hebben we heel wat mogelijkheden voor u.

DeurenStrak design op maat gemaakt!
DeurenOp maat gemaakte kunststof deuren!

Maatwerk deuren

De deur kan worden gemaakt zoals u het graag ziet. U kunt denken aan een deur met stapeldorpels, stapelstijlen, sierpaneel, gefigureerd glas etc. U heeft dus een deur welke letterlijk voor u op maat is gemaakt. De deur(en) plaatsen we binnen een dag in uw woning. Nauwkeurig en zonder dat u er verder hinder van heeft.

  • Begeleiding en advies
  • Uitsluitend Kwaliteitsproducten
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Juiste afwerking
  • De specialist van kozijnen

Foto-album

 

Inbraakwerend hang- en sluitwerk

Naast het uiterlijk is natuurlijk ook de veiligheid van belang. Daarom kunnen wij onze deuren ook leveren met een hardstenen onderdorpel welke levenslang meegaan en perfect ogen bij uw nieuwe deur. De deuren worden ook voorzien van inbraakwerend (SKG**) hang- en sluitwerk.

Lees meer over:

Of vraag gewoon eens een geheel vrijblijvende offerte aan. Gratis!

Bekijk ook onze bijpassende kozijnen

Bekijk naast onze deuren ook eens de kozijnen die uw entree helemaal af maken. Mocht u nog vragen hebben, loop dan gerust eens bij ons binnen. Natuurlijk kunt u ons ook altijd even bellen of mailen.

Nieuwe deur laten plaatsen?

Vraag een offerte aan