Kunststof deuren Franeker

Modern, klassiek, retro of juist tijdloos. Er is zoveel te kiezen als het gaat om een nieuwe deur uitzoeken. Bij Ydema te Dronrijp (feitelijk op steenworp afstand van Franeker) hebben we een ruim assortiment deuren voor binnen en buiten. We hebben ze in verschillende stijlen en kleuren. Bekijk hier enkele voorbeelden om alvast wat inspiratie op te doen en om uw mogelijkheden te bekijken.

Kunststof deur Franeker

Uw kunststof deur op maat geleverd in Franeker

Bij het kiezen van een nieuwe (kunststof) deur zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Tenminste, als u zelf een deur koopt en deze zelf gaat plaatsen. U moet de afmetingen weten, en weten hoe de deur in het kozijn valt. Al deze en meer zaken halen wij u uit handen.

U hoeft bij ons alleen maar te bekijken wat voor type voor-, achter-, of binnendeur u wilt hebben en wij gaan voor u aan de slag. U bepaalt welke kleur en welke uitstraling uw nieuwe kunststof deur moet hebben, waardoor het precies bij uw woning in Franeker zal passen. En doordat wij alles voor u opmeten en de deur bij komen plaatsen, zit uw nieuwe entree als gegoten.

Voordelen van kunststof

U zoekt een kunststof deur en daarmee doet u een verstandige keuze. Kunststof heeft eigenlijk het beste van alle werelden bij elkaar. Zo is het onderhoudsarm (af en toe natuurlijk wel schoonmaken, want het oog wil ook wat), is het heel budgetvriendelijk en werkt het uitstekend als isolatie. En dat merkt u niet alleen wanneer u in uw woning vertoeft, maar ook wanneer u de energierekening bekijkt.

SKG keurmerk. Hoe meer sterren hoe veiliger uw deurWaarom Ydema?

  • Wij maken gebruik van enkel A-producten voor uw kunststof deur
  • Uw nieuwe voor- of achterdeur is voorzien van het SKG keurmerk. Dat houdt in dat ze inbraakwerend zijn.
  • U ontvangt 10 jaar schriftelijke garantie
  • Het plaatsen van uw deur doen we bij u in Franeker in één dag
  • Onze kunststof producten zijn van het merk K-vision. Daardoor haalt u alleen het beste van het beste in huis

Meer weten?

Wilt u meer weten? Neem gerust eens contact met ons op. Of bezoek ons in Dronrijp. Onze deur staat altijd voor u open.

Op zoek naar een nieuwe deur?

Gratis offerte