Kunststof deuren Harlingen

Strak vormgegeven, nostalgisch, met of zonder ramen. Op het gebied van een nieuwe deur uitkiezen is er best veel keus. Want zoveel woningen, zoveel stijlen. En u wilt natuurlijk ook een kunststof deur die bij uw woning in (de omgeving van) Harlingen past. Zowel aan de buitenkant als binnen. Heeft uw woning een monumentale gevel? Dan past een klassieke voordeur beter dan een moderne. En een klassiek uiterlijk kan ook prima met kunststof.

Bij Ydema (Dronrijp, ongeveer een kwartier met de auto vanaf Harlingen) helpen we u kiezen. We horen graag wat uw wensen zijn en smeden deze tot een entree die precies zo is als in uw gedachten. Bekijk hier enkele voorbeelden van de mogelijkheden. Kunt u alvast wat inspiratie opdoen.

Kunststof deuren Harlingen

Veilige kunststof buitendeuren voor uw woning in Harlingen

Een buitendeur moet naast het uiterlijk nog een belangrijk kenmerk hebben: veiligheid. U wilt geen ongewenste bezoekers. De deur op slot kunnen doen is dan niet voldoende. Een deur die inbraakwerend is, is een fijner gevoel. Daarom vindt u bij ons kunststof buitendeuren die voorzien zijn van het SKG keurmerk (Stichting Keurmerk Gevelelementen).

Waarom Ydema?

  • U bepaalt het uiterlijk van uw kunststof deur, wij stellen het voor u samen
  • Wij maken gebruik van enkel A-producten voor onze (kunststof) producten
  • We plaatsen uw deur in één dag bij u in Harlingen en omgeving
  • 10 jaar schriftelijke garantie
  • Hang- en sluitwerk met het SKG keurmerk

SKG keurmerk

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons en wat we voor u in Harlingen e.o. kunnen betekenen? We zitten klaar voor al uw vragen. Bel of mail ons gerust of bezoek ons in Dronrijp.

Wat kost een nieuwe deur?

Gratis offerte