Kunststof deuren Leeuwarden

Is uw deur aan vervanging toe? Of wilt u uw woning in Leeuwarden moderner maken met een nieuwe voor- of achterdeur? Bij Ydema vindt u diverse stijlen kunststof en aluminium deuren in verschillende kleuren. Tijdloos, modern, maar ook klassiek en nostalgisch. Geschikt voor binnen of als ingang of uitgang van uw woning. Bekijk alvast een paar voorbeelden van wat er mogelijk is. Of om inspiratie op te doen.U vindt ons in Dronrijp, slechts 20 autominuten verwijderd van Leeuwarden.

Hoge kwaliteit kunststof kozijnen, YdemaHoge kwaliteit kunststof kozijnen, Ydema
Uw wensen staan centraalUw wensen staan centraal

Kunstof binnen- en buitendeur voor u in Leeuwarden

Een deur is heel sfeerbepalend. Het is letterlijk een mooie binnenkomer. Hetzij in uw woning of van de ene naar de andere ruimte. Er zit wel een verschil in het kiezen van een kunststof deur voor binnen of voor buiten. Binnen moet het vooral bij de rest van uw woning passen. Bij uw interieur. En buiten zijn er zaken als de weersomstandigheden en de veiligheid (inbraakwerend) van belang. Waardoor ook de kwaliteit van het kunststof kozijn nog sterker van belang is. Maar natuurlijk moet ook nu de deur bij de buitenkant van uw woning passen.

 

  • Begeleiding en advies
  • Uitsluitend Kwaliteitsproducten
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Juiste afwerking
  • De specialist van kozijnen

Eigen stijl, inbraakwerend en onderhoudsarm

Bij Ydema stelt u zelf uw deur samen. Wij maken en wij leveren het – uiteraard – voor u op maat. Zo heeft u precies de stijl die bij uw woning past. En doordat onze kunststof producten van het betrouwbare merk K-vision is, profiteert u van de beste kwaliteit. Zo blijft de kleur behouden (ook door de vele zonnestralen), verhoogt het uw wooncomfort en verlaagt het de energierekening. En kunststof is natuurlijk ook nog eens mooi onderhoudsarm. En, ook heel belangrijk: de voor- en achterdeur is inbraakwerend. Daarom mag het ook het SKG Keurmerk voor kunststof deuren dragen.

Dus uw voordelen van onze kunststof producten in het kort:

  • Inbraakwerend (SKG keurmerk)
  • Onderhoudsarm
  • In uw gewenste stijl. U kiest kleur en overige vormgeving
  • Kleurhoudend
  • Verlaagt energienota

SKG keurmerk voor kunststof deuren

In 1 dag geplaatst

Natuurlijk komen we deur op een gewenste dag in uw woning te Leeuwarden (of omgeving) plaatsen. Dat doen we in 1 dag, zonder dat u er hinder van ondervindt. U hoeft ook niet eerst zelf uw oude deur uit het kozijn te halen. Dat doen wij graag voor u. 

Bel of mail ons gerust wanneer u meer wilt weten. Uiteraard kunt u ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. 

Uw deur aan vervanging toe?

Gratis offerte