Erker renoveren en plaatsen

Meer daglicht laat een ruimte automatisch groter lijken. Daarnaast scheelt het in de energiekosten, want u zult het licht wat minder vaak aan hoeven doen. Klinkt goed? Kies dan voor een erker van Ydema. Dankzij de hoogstaande kwaliteit en goede isolatie verliest u geen warmte, ondanks de grote hoeveelheid glas. En - niet onbelangrijk - het geeft uw woning net dat beetje extra charme.

Erkers
Erkers

Plaatsing van erker

Hoe die extra charme met een erker er dan uitziet? Dat verschilt. U kunt kiezen voor eentje aan de voorkant van uw woning richting de voortuin of meerdere op meerdere verdiepingen.  We laten het u graag zien aan de hand van een aantal voorbeelden. Blader eens door ons foto-album.

  • Begeleiding en advies
  • Uitsluitend Kwaliteitsproducten
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Juiste afwerking
  • De specialist van kozijnen

Opmeten, plaatsen, afwerken

Heeft u een mooi exemplaar uitgezocht? Dan plaatsen onze vakmensen deze uiteraard ook bij u, van opmeten tot afwerking. Plaatsing duurt ongeveer een dag dus u kunt aan het einde van de middag al genieten van uw vernieuwde woonkamer. En maakt u zich geen zorgen, u hoeft niet aanwezig te zijn bij plaatsing. U kunt dus gewoon uw dagelijkse bezigheden vervolgen.

Renoveren

Wanneer uw woning al beschikt over een erker aan de voorzijde of op een andere plek, maar deze wel nodig gerenoveerd dient te worden, dan staan we uiteraard ook graag voor u klaar. De aangetaste materialen worden door ons vakkundig verwijderd en hierin voor de plaats komen de hoogstaande materialen die u gewend bent van Ydema. Zo krijgt u in de meeste gevallen binnen een dag een compleet nieuw aangezicht van uw woning.

Kosten

Wat de prijzen zijn voor renovatie of het laten bouwen van een nieuw exemplaar is niet zomaar te zeggen. Dit is afhankelijk van uw woning, de plek waar de erker komt en natuurlijk uw persoonlijke wensen. Wij denken graag met u mee. Neem contact met u op en wij bespreken alle mogelijkheden met u.

10 jaar garantie

Bent u helemaal tevreden met de nieuwe uitbouw van uw woning? Dan is het natuurlijk wel de bedoeling dat dit zo blijft en u jarenlang kunt genieten van uw hernieuwde kamer. Daarom bieden wij maar liefst 10 jaar schriftelijke garantie. Zo bent u zeker van topkwaliteit, goede isolatie en dus geen warmteverlies. Uw comfort gaat omhoog, de stookkosten omlaag.

Meer informatie over het renoveren van uw erker?

Vraag offerte aan