Friese energiepremie 2013 – 2015

De Friese energiepremie gaat vanaf 1 november 2013 in! De inwoners van Fryslân kunnen een subsidie aanvragen vanaf deze datum voor het energiezuiniger maken van hun woning. Deze lucratieve subsidie is één van de vele projecten van het programma Duurzame Energie en de investeringsagenda Wurkje Foar Fryslân.

Het investeren in energiebesparende maatregelen betekent een betere wooncomfort, aantrekkelijkere energierekening en je bent goed bezig voor het milieu!

Let op! Eerst een ontvangstbevestiging, dan pas de opdracht geven.

U kunt gebruik maken van de subsidie wanneer u nog geen opdracht heeft gegeven voor een klus. Plaats daarom nog geen handtekening voordat u van de Friese energiepremie een ontvangstbevestiging hebt gekregen. Opdrachten die al uitgevoerd zijn komen dus niet in aanmerking voor de subsidie.

Het totale subsidiebudget voor de de subsidieregeling Friese energiepremie bedraagt €11.200.000. Hiervan gaat €1.400.000 naar de aanschaf van zonneboilers. De verdeling zal geschieden op volgorde van aanvraag! Bij een aanvraag kan er gerekend worden op maximaal €2.400 per adres!

Wilt u meer weten over de Friese energiepremie? Kijk dan op de website van SNN!

U bent voor duurzame oplossingen bij Ydema op het juiste adres. Ydema helpt u graag bij het duurzamer maken van uw woning. Neem contact op om te kijken wat wij voor uw woning kunnen betekenen!