Kozijnen Drachten

Op zoek naar nieuwe kozijnen voor uw woning in Drachten? Dan loopt u vast tegen veel keuze aan. Keuze in materiaal, maten en stijlen. Bij ons in Dronrijp (half uurtje met de auto vanaf Drachten) kunt u in onze showroom rustig rondkijken in ons aanbod kunststof kozijnen. We hebben ze in allerlei soorten en maten en altijd in de uitstraling van uw huis en/of garage.

Hoge kwaliteit kunststof kozijnen, YdemaHoge kwaliteit kunststof kozijnen, Ydema
Uw wensen staan centraalUw wensen staan centraal

Voor elk type woning een passend kozijn

Met een passend kozijn bedoelen we uiteraard dat het op maat is. En dat doen we zelf in ons eigen fabriek. Maar met passend bedoelen we ook de stijl. We maken veel kozijnen van kunststof, een erg populair product wat in elke stijl te gieten is. Maar ook aluminium kozijnen is een veel gemaakte keuze, maar past weer veel beter bij een modern huis. Qua voordelen zijn ze gelijk.

Kunststof is veel meer in elke stijl te maken. In elke kleur en ontwerp, die u bij ons zelf bepaalt. Heeft u bijvoorbeeld een klassiek huis en zou hout beter passen? Kies dan voor een kunststof kozijn met een van niet echt te onderscheiden houtlook. Inclusief de alom bekende rechte verbindingen van hout. Dan heeft u toch die praktische voordelen van kunststof maar niet het onderhoud van hout. Win-win!

  • Begeleiding en advies
  • Uitsluitend Kwaliteitsproducten
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Juiste afwerking
  • De specialist van kozijnen

Kozijnen plaatsen

Het plaatsen van de kozijnen doen we in slechts 1 dag! We maken ze in onze fabriek op maat en kunnen ze bij u in Drachten meteen gaan plaatsen. Tijdens en vooral ook na het plaatsen heeft u er geen overlast. We ruimen al het bouwafval dan ook gewoon weer op.

Dealer van A-merk K-vision

Ydema is een erkende K-vision kozijnen dealer. K-vision is marktleider op het gebied van kunststof kozijnen.  Binnen het aanbod K-vision van Ydema kunt u onder andere een keuze maken uit onder andere de volgende types:

Bestellen?

Wilt u inspiratie opdoen en/of een stukje persoonlijk advies ontvangen? Kom dan langs in onze showroom. Hier leiden wij u graag vrijblijvend rond door ons assortiment. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Kwalitatief hoogstaande kozijnen nabij Drachten nodig? Kom vandaag nog langs in onze showroom!