Kozijnen op maat

Bezig met de bouw van uw huis en heeft kozijnen nodig, of wilt u uw kozijnen vervangen? Dan is het zeer belangrijk dat uw kozijnen op maat gemaakt worden. Ydema zorgt voor de volledige afwerking van A tot Z. U hoeft zelf geen kozijn te plaatsen, aangezien wij voor een secure plaatsing zorgen.

Wat biedt Ydema?kunststof kozijnen

U kunt bij Ydema Kozijnen terecht voor kunststof- en aluminium kozijnen. Aluminium is in alle kleuren verkrijgbaar. Bij kunststof kozijnen kunnen uw persoonlijke voorkeuren besproken worden voor de afwerking. De op maat gemaakte kozijnen worden geplaatst binnen één dag en u heeft 10 jaar schriftelijke garantie.

Kozijnen op maat van Ydema?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

 

Kozijnen zetten is secuur werk

Als u een ervaren klusjesman bent, kunt u eraan denken om zelf kozijnen te plaatsen. Maar wanneer u weinig, of zelfs helemaal geen ervaring hebt met het plaatsen van kozijnen, is het niet aan te raden om zelf kozijnen te plaatsen. Bij verkeerd geplaatste kozijnen bent u uiteindelijk meer geld en tijd kwijt. Ydema verzorgt u volledig bij de keuze en plaatsing van de op maat gemaakte kozijnen. 

Welke kozijnen zijn geschikt voor u?

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn de beste keuze als je voor kwaliteit en de scherpste prijs wilt kiezen. Bovendien isoleren ze zeer goed en hebben weinig onderhoud nodig. Ze hebben een lange levensduur en werken brandvertragend. Ydema specialiseert zich in kunststof kozijnen en zorgt dat uw kozijnen zeer precies geplaatst worden en dat uw persoonlijke voorkeuren aan bod komen. Dit alles voor de beste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen geven uw huis een modern en zakelijk uiterlijk, daarnaast kan het klassieke huizen net wat moderner maken. Aluminium kozijnen zijn goed te bewerken en in veel verschillende soorten kleuren mogelijk. De beschermende coating laag zorgt ervoor dat aluminium kozijnen nog sterker worden. 

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer weten over kozijnen op maat?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!