Kozijnen

Uw specialist in kozijnen

Kozijnen vervangen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Ydema is al meer dan 25 jaar dé specialist in Friesland op dat gebied. Wij ontwerpen en monteren op maat gemaakte kozijnen in diverse stijlen, van landelijk en klassiek tot basic en modern. 

  • Altijd exclusief maatwerk
  • Enkel gebruik van A-klasse producten
  • Plaatsing binnen één dag
  • 10 jaar schriftelijke garantie
  • Royale keuze uit materialen, modellen en kleuren
  • Gespecialiseerd in kunststof kozijnen

Geïnteresseerd in (kunststof) kozijnen bij Ydema?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan

 

kozijnen van kunststof

Het perfecte materiaal voor elk type woning

Als u uw kozijnen wil vervangen, is het belangrijk dat u goed kijkt naar de uitstraling van uw woning. Kunststof met het uiterlijk van hout geeft een prachtige traditionele uitstraling bij uw jaren-dertighuis, maar past waarschijnlijk minder goed wanneer u in een nieuwbouwwoning woont. Bedenk daarom goed wat er bij u en uw huis past en bekijk verschillende opties. 

Natuurlijk is ook de kwaliteit erg belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan de isolatiewaarde, de mate van onderhoud en de kosten die hieraan verbonden zijn. Bij Ydema in Dronrijp, in Friesland, ontwerpen en maken we zowel kunststof als aluminium kozijnen. Het voordeel van de kunststof variant is dat u geen hinder of overlast ervaart tijdens het plaatsen ervan.

Lees meer over:

Kunststof met het uiterlijk van hout

Hout geniet voor veel mensen nog altijd de voorkeur vanwege de klassieke uitstraling. Toch is het een onhandig materiaal. Kiest u namelijk voor kunststof, dan kunt u jarenlang genieten zonder tijd te steken in onderhoud. Kunststof-kozijnen-met-houten-uiterlijk

Een lastige keuze? Nee hoor. Wij hebben het beste van beide werelden voor u. Door bijvoorbeeld de horizontale en verticale verbinding zijn onze kunststof kozijnen amper van hout te onderscheiden. Een voorbeeld hiervan is het materiaal dat geleverd wordt door K-vision, één van de merken/fabrikanten waar we nauw mee samenwerken.

Duurzaamheid en isolatie

Welk materiaal we ook gebruiken, de kwaliteit is hoog, de isolatie uitstekend en de levensduur lang. Aluminium en kunststof zijn beide onderhoudsvrij. Die laatste gaat daarnaast minimaal 50 jaar mee. Daar heeft u dus geen omkijken meer naar.

 

Meer weten?

Maak een afspraak, kom langs in onze showroom of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.