Kozijnen

Uw specialist in kozijnen

Op zoek naar kozijnen? Ydema Kozijnen is al meer dan 25 jaar de specialist in Friesland op het gebied van (kunststof) kozijnen. Ontwerpen en monteren van op maat gemaakte kozijnen in diverse stijlen, van klassiek tot modern. Dé voordelen van Ydema Kozijnen:

  • Altijd exclusief maatwerk
  • Enkel gebruik van A-klasse producten
  • Plaatsing binnen één dag
  • 10 jaar schriftelijke garantie
  • Royale keuze uit materialen, modellen en kleuren
  • Gespecialiseerd in kunststof kozijnen

Geïnteresseerd in (kunststof) kozijnen bij Ydema?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan

 

kozijnen van kunststof

Kozijnen voor elk type woning

Bij het uitzoeken van nieuwe kozijnen is het belangrijk dat de uitstraling past bij uw woning. Kunststof kozijnen met het uiterlijk van hout stralen iets traditioneels uit, maar bij een nieuwe woning passen wellicht beter kunststof kozijnen.

Daarnaast is de kwaliteit van het kozijn erg belangrijk, hierbij kan gedacht worden aan de isolatiewaarde, de mate van onderhoud en de kosten die hieraan verbonden zijn. Bij Ydema in Dronrijp, Friesland, ontwerpen en maken we naast kunststof kozijnen, ook aluminium kozijnen. Tijdens het plaatsen van de kunststof kozijnen ervaart u geen hinder of overlast.

Lees meer over:

Kunststof kozijnen met het uiterlijk van hout

Veel mensen vinden hout nog altijd meer uitstraling en karakter hebben dan kunststof. Terwijl het onderhoudsvrije van kunststoKunststof-kozijnen-met-houten-uiterlijkf ook veel voorkeur geniet.

Wilt u het beste van beide werelden? Ga dan voor onze kunststof kozijnen. Door onder andere de horizontale en verticale verbinding zijn onze kunststof kozijnen amper van hout te onderscheiden. Een voorbeeld hiervan zijn de kozijnen van K-vision, één van de merken/fabrikanten waar we nauw mee samenwerken.

Duurzaamheid en isolatie

Zowel onze kunststof-, als aluminium kozijnen zijn van hoge kwaliteit, bieden uitstekende isolatie en hebben een lange levensduur. In tegenstelling tot houten kozijnen, die erg onderhoudsgevoelig zijn en geverfd moeten worden, zijn kunststof- en aluminium kozijnen onderhoudsvrij. Kunststof kozijnen gaan minimaal 50 jaar mee. 

 

Meer weten?

Maak een afspraak, kom langs in onze showroom of vraag direct vrijblijvend een offerte.

Meer weten over onze kunststof kozijnen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan