Kozijnen

Uw specialist in kozijnen

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Ydema is al meer dan 25 jaar dé specialist in Friesland op dat gebied. Wij ontwerpen en monteren ze, op maat gemaakt  en in diverse stijlen, van landelijk en klassiek tot basic en modern. 

  • Altijd exclusief maatwerk
  • Enkel gebruik van A-klasse producten
  • Plaatsing binnen één dag
  • 10 jaar schriftelijke garantie
  • Royale keuze uit materialen, modellen en kleuren
  • Gespecialiseerd in kunststof kozijnen

Geïnteresseerd in (kunststof) kozijnen bij Ydema?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan

 

 

Het perfecte materiaal voor elk type woning

Als u uw kozijnen wil vervangen, is het belangrijk dat u goed kijkt naar de uitstraling van uw woning. Kunststof kozijnen met het uiterlijk van hout geven een prachtige traditionele uitstraling bij uw jaren-dertighuis, maar het past waarschijnlijk minder goed wanneer u in een nieuwbouwwoning woont. Bedenk daarom goed wat er bij u en uw huis past en bekijk verschillende opties. 

Natuurlijk is ook de kwaliteit erg belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan de isolatiewaarde, de mate van onderhoud en de kosten die hieraan verbonden zijn. Bij Ydema in Dronrijp, in Friesland, gebruiken we verschillende materialen, zowel kunststof – met houtlook! – als aluminium. Het voordeel van de kunststof variant is dat u geen hinder of overlast ervaart tijdens het plaatsen ervan.

Lees meer over:

Kunststof met het uiterlijk van hout

Hout geniet voor veel mensen nog altijd de voorkeur vanwege de klassieke uitstraling. Toch is het een onhandig materiaal. Kiest u namelijk voor kunststof kozijnen, dan kunt u jarenlang genieten zonder tijd te steken in de onderhoud.

Een lastige keuze? Nee hoor. Wij hebben het beste van beide werelden voor u. Door bijvoorbeeld de horizontale en verticale verbinding zijn onze kunststof kozijnen amper van hout te onderscheiden. Een voorbeeld hiervan is het materiaal dat geleverd wordt door K-vision, één van de merken/fabrikanten waar we nauw mee samenwerken.

Duurzaamheid en isolatie

Welk materiaal we ook gebruiken, aluminium of kunststof de kwaliteit is hoog, de isolatie uitstekend en de levensduur lang. Aluminium en kunststof zijn beide onderhoudsvrij. Die laatste gaat daarnaast minimaal 50 jaar mee. Daar heeft u dus geen omkijken meer naar en dat is wel zo fijn.

 

Kozijnen plaatsen

Bent u erover uit dat uw raamwerk wel aan vervanging toe is en heeft u het nieuwe ontwerp uitgekozen? Dan komen we graag bij u langs voor het plaatsen van uw nieuwe kozijn. Geen zorgen, dit is geen vervelende tijdrovende bezigheid. We regelen het binnen één dag en zorgen ervoor dat u zo min mogelijk last ondervindt van de montage. 

Overigens kunnen we u ook helpen bij het plaatsen en renoveren van onder meer erkers, dakkapellen, deuren en schuifpuien. Zo geeft u uw huis een complete opknapbeurt. 

Meer weten?

In een persoonlijk gesprek bespreken we graag met u wat uw wensen en de mogelijkheden van de woning zijn. Maak een afspraak, kom langs in onze showroom of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. We helpen u graag!