Kozijnen

Gaat u verhuizen of staat er een verbouwing op de planning? Dan is het goed om te kijken naar het materiaal voor de kozijnen. En daarbij ook naar de stijl van uw (toekomstige) woning. Bij Ydema hebben we kozijnen in kunststof en in aluminium. Beide lijken ze enorm op elkaar, maar toch zijn er belangrijke verschillen.

KozijnenHoge kwaliteit kunststof kozijnen, Ydema
KozijnenUw wensen staan centraal

Een kozijn kiezen voor uw woning

Als u uw kozijnen wil vervangen, is het belangrijk dat u goed kijkt naar de uitstraling van uw woning. Bij een traditioneel jaren 30 woning past misschien niet zo snel de industriële uitstraling van aluminium. En als u in een nieuwbouwwoning woont, zou houtlook uw voorkeur misschien niet zijn.

Bedenk daarom goed wat er bij u en uw huis past en bekijk verschillende opties. Natuurlijk is ook de kwaliteit erg belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan de isolatiewaarde, de mate van onderhoud en de kosten die hieraan verbonden zijn.

Bij Ydema heeft u keuze uit:

  • Begeleiding en advies
  • Uitsluitend Kwaliteitsproducten
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Juiste afwerking
  • De specialist van kozijnen

Kunststof kozijn met of zonder houtlook

Hout geniet voor veel mensen nog altijd de voorkeur vanwege de klassieke uitstraling. Maar veel zien ook op tegen het jaarlijkse schilderwerk, wat sowieso weer geld kost. Of u het nou zelf doet of het uitbesteedt. Maar waarom kiezen als u ook het beste van twee werelden kan hebben?

Het voordeel van kunststof is dat we een houtnerf kunnen plaatsen in het profiel. Dat ten eerste maakt het al sprekend op hout lijken. Combineer dat door de horizontale en verticale verbinding, en uw kozijn is niet meer van hout te onderscheiden.

Zo kunt u dus toch voor kunststof kiezen voor uw kozijn, waar een houtlook beter past. En u hoeft nooit meer te verven noch te schuren.
 

Aluminium voor een modern huis

Dat nooit meer hoeven te verven of te schuren, geldt natuurlijk ook voor aluminium. Waar kunststof ook prima past bij een wat oudere of ‘normale’ woning, omdat we het in een houtlook kunnen produceren, oogt aluminium weer heel modern en strak. Net als kunststof kunnen we het in elke RAL kleur leveren.
 

Duurzaamheid en isolatie

Welk materiaal we ook gebruiken, aluminium of kunststof, de kwaliteit is hoog, de isolatie uitstekend en de levensduur lang. Aluminium en kunststof zijn beide onderhoudsvrij. Het is maatvast en zet dus niet uit bij warmte en krimpt niet bij kou.
 

Welk materiaal kiezen?

Zoals aangegeven is de stijl van uw woning natuurlijk erg belangrijk. Maar uiteraard kijkt u ook naar de kosten die u wilt besteden. Is uw budget niet zo heel groot, maar wilt u toch duurzame kozijnen? Kies dan kunststof. Ze bieden vrijwel alle voordelen van aluminium, met als extra dat het bij vrijwel elk type woning en ook budget past.
 

Kozijnen plaatsen

Bent u erover uit dat uw raamwerk wel aan vervanging toe is en heeft u het nieuwe ontwerp uitgekozen? Dan komen we graag bij u langs voor het plaatsen van uw nieuwe kozijn. Geen zorgen, dit is geen vervelende tijdrovende bezigheid. We regelen het binnen één dag en zorgen ervoor dat u zo min mogelijk last ondervindt van de montage.
 

Meer weten?

In een persoonlijk gesprek bespreken we graag met u wat uw wensen en de mogelijkheden van de woning zijn. Maak een afspraak, kom langs in onze showroom of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. We helpen u graag!

Meer over onze kozijnen en de prijzen?

Vraag een offerte aan

Geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast