Aanbod kozijnen

Kunststof kozijnen is een uitstekende keuze. Van modern tot klassiek, Ydema heeft voor iedereen een oplossing. Ydema maakt haar kunststof kozijnen volledig op maat. Door onze 25 jaar ervaring bent u bij Ydema verzekerd van vakmanschap.

Hoge kwaliteit kunststof kozijnen, Ydema
Uw wensen staan centraal

Voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen hebben veel voordelen ten opzichte van de klassieke houten kozijnen. Kunststof kozijnen zijn namelijk onderhoudsvrij. U hoeft deze, in tegenstelling tot houten kozijnen, niet te verven. De kozijnen zijn in de fabriek al voorzien van een laklaag, die een lange levensduur garanderen van minimaal 50 jaar. Deze laklaag gaat ook verkleuring tegen.

  • Begeleiding en advies
  • Uitsluitend Kwaliteitsproducten
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Juiste afwerking
  • De specialist van kozijnen

Duurzaam

Naast dat kunststof onderhoudsvrij is, is het ook nog eens heel duurzaam. Ze zijn gemaakt zijn van gerecycled materiaal. De kunststof kozijnen zijn nauwelijks van houten kozijnen te onderscheiden.

Naast kunststof kozijnen kunt u bij Ydema ook terecht voor aluminium kozijnen. Net als kunststof kozijnen, zijn ook aluminium kozijnen onderhoudsvrij.

Kunststof kozijnen plaatsen

Tijdens het plaatsen van de kunststof kozijnen ervaart u geen hinder of overlast. Onze monteurs gaan zeer nauwkeurig en georganiseerd te werk. Het plaatsen van de kunststof kozijnen vindt plaats in één dag. Op deze manier heeft uw huis in een mum van tijd een nieuw aanzicht waar u nog heel veel jaren van kunt genieten.

K-Vision

Ydema werkt alleen met de meest vooraanstaande merken en fabrikanten, waaronder K-Vision. Hiermee kan de juiste kwaliteit worden verzekerd. Ydema biedt kwaliteit voor een scherpe prijs. Kwaliteit hoeft niet onbetaalbaar te zijn. Het K-Vision kunststof kozijnen assortiment bestaat uit de volgende types:

Het Cube kunststof kozijn van K-Vision is populair vanwege haar rechte afwerking en de horizontale en verticale hoekverbindingen. Het Trend kozijn creëert een vertrouwde uitstraling en maakt het mogelijk om de naar buitendraaiende ramen en deuren standaard verdiept uit te voeren. Het K-Vision City kozijn heeft de historische uitstraling van bestaande schuiframen. Het K-Vision Classic kozijn zorgt juist weer voor een strakke en moderne uitstraling.

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden van kunststof kozijnen? Kom eens langs in onze showroom in Dronrijp te Friesland. Hier leiden wij u graag rond en geven advies over welke kunststof kozijnen in u geval het meest geschikt zijn. Natuurlijk kunt u ook telefonisch of via mail contact met ons opnemen.

Meer weten over onze kunststof kozijnen?

Vraag een offerte aan