Kozijnen plaatsen

Ydema gaat zeer nauwkeurig en georganiseerd te werk bij het plaatsen van kozijnen. Dit zorgt ervoor dat het weinig overlast met zich meebrengt. Binnen één dag zijn uw kozijnen geplaatst. Daarnaast heeft u ook nog eens 10 jaar schriftelijke garantie.

Factoren bij het plaatsen van kozijnen

Er moet rekening gehouden worden met vele factoren. Bij het plaatsen van een nieuw kozijn moet er een ruimte worden gemaakt in de muur met behulp van een muurzaag. Ook is van belang of er een latei geplaatst moet worden, dit is de draagbalk boven het raam.

De ruimte tussen het kozijn en de stenen, maar ook de bevestiging van het kozijn is van groot belang. Zo spelen er nog vele andere factoren mee. 

Kozijnen van de hoogst mogelijke kwaliteitPlaatsing-van-kozijnen-door-Ydema

Al deze belangrijke factoren kent Ydema als geen ander en wij plaatsen kozijnen dan ook zonder dat u hiervan overmatige hinder ondervindt. Wij maken alle kozijnen op maat en deze worden op locatie gemonteerd.

Dit geeft de garantie dat onze kunststof kozijnen altijd perfect passen en van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Uiteraard tegen een scherpe prijs zoals u van Ydema mag verwachten. Bekijk ons aanbod van kunststof kozijnen

Dé voordelen van Ydema Kozijnen:

  • Altijd exclusief maatwerk
  • Enkel gebruik van A-klasse producten
  • Plaatsing binnen één dag
  • 10 jaar schriftelijke garantie
  • Royale keuze uit materialen, modellen en kleuren
  • Gespecialiseerd in kunststof kozijnen

U kunt bij Ydema terecht voor zowel kunststof- en aluminium kozijnen. Deze kozijnen zijn, in tegenstelling tot houten kozijnen, onderhoudsvrij. Daarnaast zijn de kunststof kozijnen duurzaam, doordat ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal. 

Geïnteresseerd?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Laat Ydema uw kozijnen plaatsen!

Neem direct contact met ons op!