Kunststof kozijnen

Houdt u van onderhoudsarm en toch een kozijn in de stijl die u wilt zien? Kunstof kozijnen zijn ook dan een uitstekende keuze. U kunt elke RAL kleur kiezen. Toch liever hout, maar ziet u op tegen het schilderen? We kunnen een houtnerf in het kunststof proviel aanbrengen, wat maakt dat uw kozijn niet van hout is te onderscheiden. We zien steeds meer mensen de stap maken naar kunststof kozijnen.

Hoge kwaliteit kunststof kozijnen, YdemaHoge kwaliteit kunststof kozijnen, Ydema
Uw wensen staan centraalUw wensen staan centraal

Kunststof met houtlook

Veel mensen zijn een liefhebber van hout. En als puur natuurproduct is het ook erg mooi als kozijn. Zeker als u een klassiek ogend huis hebt, past hout goed. Maar wat wel overblijft is het schilderen om de zoveel tijd.

En dat terwijl u met kunststof een niet van echt te onderscheiden houtlook kunt creeeren. U kunt de kunststof kozijn bestellen in elke RAL kleur, en zo ook die typsiche kleur van hout inclusief houtnerf. Het beste van twee werelden dus!

  • Begeleiding en advies
  • Uitsluitend Kwaliteitsproducten
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Juiste afwerking
  • De specialist van kozijnen

Voordelen van kunststof kozijnen

  • Onderhoudsvrij. Nooit meer schilderen. Alleen even schoonhouden
  • Lange levensduur van minimaal 50 jaar, dankzij een speciale laklaag
  • Geen verkleuring, dankzij die zelfde laklaag
  • Goedkoop. Zeker vergeleken met hout
  • Extra isolerend door de luchtkamers en omdat de aansluitng tussen gevel en kozijn winddicht is

K-Vision

Ydema werkt alleen met de meest vooraanstaande merken en fabrikanten, waaronder K-Vision. Hiermee kan de juiste kwaliteit worden verzekerd. Ydema biedt kwaliteit voor een scherpe prijs. Kwaliteit hoeft niet onbetaalbaar te zijn. Het K-Vision kunststof kozijnen assortiment bestaat uit de volgende types:

Het Cube kunststof kozijn van K-Vision is populair vanwege haar rechte afwerking en de horizontale en verticale hoekverbindingen. Dit ziet u immers ook bij houten kozijen.

Het Trend kozijn creëert een vertrouwde uitstraling en maakt het mogelijk om de naar buitendraaiende ramen en deuren standaard verdiept uit te voeren. Het K-Vision City kozijn heeft de historische uitstraling van bestaande schuiframen. Het K-Vision Classic kozijn zorgt juist weer voor een strakke en moderne uitstraling.

Duurzaam

Naast dat kunststof onderhoudsvrij is, is het ook nog eens heel duurzaam. Ze zijn gemaakt zijn van gerecycled materiaal. De kunststof kozijnen zijn nauwelijks van houten kozijnen te onderscheiden.

Naast kunststof kozijnen kunt u bij Ydema ook terecht voor aluminium kozijnen. Net als kunststof kozijnen, zijn ook aluminium kozijnen onderhoudsvrij.

Kozijn plaatsen

Tijdens het plaatsen van de kunststof kozijnen ervaart u geen hinder of overlast. Onze monteurs gaan zeer nauwkeurig en georganiseerd te werk. Het plaatsen van de kunststof kozijnen vindt plaats in één dag. Op deze manier heeft uw huis in een mum van tijd een nieuw aanzicht waar u nog heel veel jaren van kunt genieten.

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden van kunststof kozijnen? Kom eens langs in onze showroom in Dronrijp te Friesland. Hier leiden wij u graag rond en geven advies over welke kunststof kozijnen in u geval het meest geschikt zijn. Natuurlijk kunt u ook telefonisch of via mail contact met ons opnemen.

Meer weten over onze kunststof kozijnen?

Vraag een offerte aan

geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast