Hoge kwaliteit kunststof kozijnen, YdemaHoge kwaliteit kunststof kozijnen, Ydema
Uw wensen staan centraalUw wensen staan centraal
  • Begeleiding en advies
  • Uitsluitend Kwaliteitsproducten
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Juiste afwerking
  • De specialist van kozijnen

De kunststof gevelelementen van Ydema worden samengesteld met profielen van K-Vision.

De profielvarianten binnen het K-Vision systeem bieden zeer uitgebreide mogelijkheden. In het systeem is het beste van Trocal, Kömmerling en KBE verenigd. Diverse profileringen uitgevoerd in zowel acrylaat als met renolitefolie.

K-vision het slankste profiel op de markt.

K-VISION is het allerslankste verdiepte kunststof kozijnprofiel op de markt. Met een aanzichtbreedte van slechts 63mm onderscheidt K-VISION zich op de markt. De strakke en slanke kozijnprofielen brengen een drietal prominente voordelen met zich mee:

– Meer glasoppervlak, dus meer lichtinval.
– Hogere Uw waarde door een betere kozijn-glas-verhouding.
– Architectonisch verantwoord vanwege het slanke aanzicht.

Afwerking

De K-vision kunststof kozijnen kunnen worden geleverd in verschillende afwerkingen hieronder kunt u de verschillende profielsystemen bekijken.

Wilt u meer weten over het K-Vision kozijnen? Kom eens langs in onze showroom in Dronrijp, Friesland. Hier leiden wij u graag rond door ons volledige assortiment kunststof kozijnen en kunnen wij u voorzien van gratis en vrijblijvend advies op maat. Natuurlijk kunt u ook via telefoon of e-mail met ons in contact komen. Ook hier zitten wij u klaar om uw vragen te beantwoorden en advies te geven.

Meer informatie over K-vision City kozijnen?

Neem direct contact met ons op!