Hoge kwaliteit kunststof kozijnen, YdemaHoge kwaliteit kunststof kozijnen, Ydema
Uw wensen staan centraalUw wensen staan centraal
  • Begeleiding en advies
  • Uitsluitend Kwaliteitsproducten
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Juiste afwerking
  • De specialist van kozijnen

Het K-Vision Classic kozijn wordt vaak toegepast voor het creëren van een strakke, moderne uitstraling. Het K-Vision Classic kozijn oogt vlakker dan bijvoorbeeld de Trend, Cube of City. Het K-Vision Classic Kozijn biedt daardoor veel mogelijkheden. K-vision, marktleider op het gebied van kunststof kozijnen, staat garant voor uitstekende kwaliteit.

K-Vision Classic kozijn

K-vision CLASSIC kozijnenHet K-Vision Classic kozijn is de afgelopen jaren veel toegepast in moderne nieuwbouwprojecten en als een alternatief voor aluminium kozijnen. De profielen, met een diepte van 70 mm, van het K-Vision Classic kozijn worden geleverd met aanslag voor montage op een stelkozijn of zonder aanslag. Door het gebruik van dik glas en toepassing van het meerkamerprincipe is er sprake van een goede isolatie. De gladde sponning maakt het schoonmaken van de kunststof kozijnen heel eenvoudig. De schuine sponning zorgt voor een perfecte waterafvoer. Doordat de K-Vision raam- en deurkozijnen beschikken over een grote versterkingskamer, zijn deze erg stabiel.

K-Vision Classic kozijn plaatsen

Het plaatsen van het K-Vision Classic kozijn wordt door de gespecialiseerde monteurs van Ydema in één dag gedaan. Doordat ze zorgvuldig en georganiseerd te werk gaan, ervaart u tijdens het plaatsen van de kozijnen vrijwel geen hinder. De K-Vision Classic kozijnen worden alvorens door Ydema op maat gemaakt, waarna deze vervolgens op locatie worden gemonteerd. Door onze 25 jaar ervaring met kozijnen, bent u verzekerd van vakmanschap.

K-Vision Classic kozijn Friesland

Ydema is dé K-Vision Classic kozijnenleverancier van Friesland. Heeft u vragen over het K-Vision Classic kozijn van Ydema? Kom langs in onze showroom in Dronrijp, Friesland. Hier laten wij u ook graag kennis maken met de rest van ons assortiment en voorzien wij u graag van gratis, vrijblijvend advies op maat. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. Ook hier zitten wij klaar voor het beantwoorden van uw vragen en het verstrekken van advies.

Interesse in K-vision Classic kozijnen?

Neem vandaag nog contact met ons op!