Hoge kwaliteit kunststof kozijnen, Ydema
Uw wensen staan centraal
  • Begeleiding en advies
  • Uitsluitend Kwaliteitsproducten
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Juiste afwerking
  • De specialist van kozijnen

De luxe uitstraling van metaal, maar het comfort van kunststof kozijnen? Maak kennis met De Heavy Metal kunststof kozijnen collectie van Ydema, de kunststof kozijnenspecialist van Friesland! De Heavy Metal kunststof kozijnen hebben de technische voordelen van kunststof, en creëren tegelijkertijd een levendig en stoer gevelbeeld.

K-Vision Heavy Metal collectie

K-vision Heavymetal kozijnen

De K-Vision Heavy Metal collectie, nieuw in het assortiment van Ydema, is zeer uitgebreid. U kunt kiezen uit verschillende materialen, namelijk: koper, messing, ijzer (CorTen) en brons. Op deze wijze kunt u zelf de uitstraling van het aangezicht van uw woning bepalen. Kom eens lang in onze showroom in Dronrijp, Friesland. Hier laten wij de mogelijkheden van de K-Vision Heavy Metal collectie graag aan u zien. Naast de Heavy Metal collectie kunt u hier ook kennis maken met de volgende collecties kunststof kozijnen van K-Vision:

K-Vision Heavy Metal kozijn eigenschappen

Het is geen geheim dat er bij het ontwerpen van woningen bij voorkeur gekozen wordt voor natuurlijke materialen met een eigen karakter. Bij K-vision Heavy Metal kozijnen is het verouderingsproces/oxydatie/patina al grotendeels (ca 80%) doorlopen. Het effect van een ‘levend gevelbeeld’ met een vintage, doorleefde finish is een feit. Dit kunststof kozijn, met de expressie van metaal, geeft naast een verweerde uitstraling de mogelijkheid de totale gevel één uitstraling te geven. Is een metalen gevelelement qua kosten niet haalbaar of is de thermische isolatie niet voldoende, en is het geheel te zwaar in gewicht, dan is K-vision Heavy Metal verreweg de beste en meest natuurlijk ogende oplossing. Een kwestie van gewichtsbesparing, besparing op onderhoudskosten én onderhoudsvrij bouwen dus!

K-Vision Heavy Metal Technologie

De technologie van K-Vision Heavy Metal kozijnen bestaat onder andere uit een toplaag. De toplaag is het resultaat van een gepatenteerd productieproces om koud, spuitbaar metaal naadloos op vrijwel alles ondergronden aan te brengen. Om de te bewerken oppervlakte te prepareren voor de juiste hechting worden de profielen licht opgeschuurd. Daarna wordt de metaallaag van zo’n 0,15 mm dikte, bestaande uit metaal en polyester, aangebracht. Dit gebeurt via een natte lak met een spuitmond. Daarna moet het profiel 24 uur lang drogen en uitharden en daarna wordt de aangebrachte laklaag opgeschuurd zodat de metaaldeeltjes aan de oppervlakte blijven zitten. Met deze technologie blijven de bouwfysische eigenschappen van K-vision kozijnen volledig in tact. Er valt daarbij te denken aan thermische isolatie. Ook het onderhoudsarme karakter blijft behouden. De metalen toplaag zal net zo reageren zoals normaal metaal na verloop van tijd zou doen.

K-Vision Heavy Metal kunststof kozijnen iets voor u?

Neem direct contact met ons op!

heavy-metal-1