K-Vision Trend

Het K-Vision Trend kozijn is een uitstekende keuze wanneer u een vertrouwde uitstraling wilt geven aan uw woning. De profielen van dit type kunststof kozijn van K-vision heeft namelijk een traditionele maatvoering. K-Vision is vooraanstaand leverancier van kunststof kozijnen. Het K-Vision Trend kozijn heeft de gemakken van kunststof en de uitstraling van een houten kozijn.

Hoge kwaliteit kunststof kozijnen, YdemaHoge kwaliteit kunststof kozijnen, Ydema
Uw wensen staan centraalUw wensen staan centraal

K-Vision Trend kozijn

Het K-vision Trend kozijn heeft een unieke producteigenschap. Dit
kunststof kozijn heeft namelijk de mogelijkheid om de naar buitendraaiende ramen en deuren standaad verdiept uit te voeren. Op deze manier zijn opdekdeuren verleden tijd. De profielen van dit K-Vision Trend kozijn worden met aanslag voor montage op een stelkozijn of zonder aanslag geleverd.

  • Begeleiding en advies
  • Uitsluitend Kwaliteitsproducten
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Juiste afwerking
  • De specialist van kozijnen

Naast het K-Vision Trend kozijn bestaat het assortiment kunststof kozijnen van K-Vision ook uit:

Voordelen K-Vision Trend kozijn

K-vision trend kozijn

De kozijnen van K-vision, vooraanstaand fabrikant van kunststof kozijnen, hebben veel positieve eigenschappen. Zo zijn de kozijnen brandwerend, hebben de K-vision kunststof kozijnen een lange levensduur, besparen de kozijnen u aanzienlijk 

op onderhoudskosten omdat ze onderhoudsvrij zijn, en zijn ze 100% recyclebaar en loodvrij. Daarnaast, door gebruik van zeer dik glas, is er sprake van een goede isolatie. De gladde sponning zorgt voor een eenvoudige reiniging, terwijl de schuine sponning zorgt voor de juiste afvoer van water.

Plaatsing K-Vision Trend kozijn

Plaatsing van het K-vision Trend kozijn, evenals de andere types kunststof kozijnen van K-Vision, vindt plaat

s in slechts één dag. De gespecialiseerde monteurs van Ydema gaan zorgvuldig te werk tijdens het plaatsen van uw kunststof kozijnen. Hierdoor ervaart u vrijwel geen hinder en overlast. Het K-Vision Trend kozijn wordt door Ydema alvorens op maat gemaakt, waarna het op locatie voor u wordt gemonteerd en u hiermee zeker bent van kwalitatief maatwerk.

K-Vision Trend kozijn Friesland

Heeft u vragen over het K-Vision Trend kozijn? Kom eens langs in onze showroom in Dronrijp, Friesland. Hier laten wij u ook graag kennis maken met de andere type K-vision kozijnen, en adviseren wij u graag welk kozijn in uw situatie het meest geschikt is. Natuurlijk kunt u ook telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen.