Onderhoud kunststof kozijnen

Het onderhoud van uw kunststof kozijnen is zeer eenvoudig en snel zelf te doen. Vaak wordt de veronderstelling aangenomen dat er totaal geen onderhoud is aan de kunststof kozijnen voor uw woning. Dit is echter een misvatting, toch is het onderhoud aan kunststof kozijnen te 'verwaarlozen'. De kunststof kozijnen van Ydema zijn dusdanig gefabriceerd dat deze enkel en alleen schoongemaakt hoeven te worden. Dit is het enige onderhoud dat uw kunststof kozijnen nodig hebben.

Hoge kwaliteit kunststof kozijnen, YdemaHoge kwaliteit kunststof kozijnen, Ydema
Uw wensen staan centraalUw wensen staan centraal

Waarom onderhouden?

“Waarom moeten kunststof kozijnen onderhouden worden? Ze zijn toch van kunststof?”

Deze vraag wordt ons vaak gesteld, het is alleen zo dat kunststof kozijnen worden blootgesteld aan alle dagelijkse weersinvloeden. Vergeet ook niet dat wanneer u dichtbij een drukke weg woont, of juist bij verbouwingswerkzaamheden in uw straat er veel roet en stofdeeltjes door de lucht waaien. Deze vestigen zich op uw kunststof kozijnen en in de randen hiervan. 

Wij raden u aan om uw kunststof kozijnen tegelijkertijd schoon te maken met het lappen van uw ramen. Gebruik dan een vochtige doek met een niet schurend middel om uw kozijnen af te nemen. Hiermee voorkomt u krassen aan het oppervlak, die mogelijk ook de beschermlaag kunnen beschadigen. Gebruik nooit schuursponsjes of andere grove materialen.

  • Begeleiding en advies
  • Uitsluitend Kwaliteitsproducten
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Juiste afwerking
  • De specialist van kozijnen

Meer weten?

Neem gerust eens contact op. Ook voor onverhoopte reparaties zijn we er voor u.