Reparatie

Zoals zo vaak wordt gesteld zit een ongeluk in een klein hoekje. Wij horen regelmatig dat een raam met harde wind op staat en vervolgens kapot slaat, of dat er een zwaar voorwerp tegen het kozijn valt. Voor al deze gevallen kunt u ook terecht bij Ydema. Omdat wij zowel de productie als de bouw van kunststof producten in handen hebben weten wij exact hoe reparaties uitgevoerd moeten worden.

Hoge kwaliteit kunststof kozijnen, YdemaHoge kwaliteit kunststof kozijnen, Ydema
Uw wensen staan centraalUw wensen staan centraal

Reparaties van producten van onze concurrent?

Wij doen niet lastig over reparaties aan kunststof producten die u niet bij ons heeft gekocht. U kunt bij ons dan ook terecht voor reparaties van alle merken, maar ook van alle producten. Ook voor het afstellen van kunststof producten die niet bij ons vandaan komen.

 • Begeleiding en advies
 • Uitsluitend Kwaliteitsproducten
 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Juiste afwerking
 • De specialist van kozijnen

U kunt bij Ydema terecht voor de reparatie aan de volgende kunststof producten:

 • Reparatie kunststof kozijnen
 • Reparatie kunststof dakkapellen
 • Reparatie kunststof erkers

Door zelf uw kunststof producten goed onderhouden kunt u beschadigingen als krasjes voorkomen. Die krasjes kunnen ontstaan als het kunststof wordt verwaarloosd. Weersinvloeden of stofdeeltjes krijgen dan uiteindelijk grip op het kunststof en laten krasjes achter. En dat is natuurlijk zonde. Lees meer over de onderhoud van kunststof.

Wat Ydema nog meer voor u kan betekenen

Naast de standaard reparaties kunnen wij u ook van dienst zijn bij het smeren van hang- en sluitwerk van alle merken kunststofkozijnen. Ydema kan u helpen bij het afstellen van deuren en ramen en wij kunnen u nieuwe sloten leveren en deze monteren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of laat uw gegevens hieronder achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Bel mij terug

  Naam (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mail (verplicht)