Overige producten

Horren

Tot ons horren assortiment behoren onder andere: de inzethor (voor draaikiepramen) en de plisséhordeur (voor deuren en schuifpuien).

Dakgoten

Ook voor kunststof dakgoten bent u bij Ydema aan het juiste adres. Wij leveren altijd volledig op maat en onze dakgoten gaan 10 jaar mee. Kunststof dakgoten zijn ook makkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zorgen voor kwaliteit en een unieke aanvulling voor uw eigen smaak in huis. Door de vele mogelijkheden in stijlen, kleuren en afmetingen helpen wij u graag met rolgordijnen voor uw situatie.

Deurpanelen

Ydema biedt een ruim assortiment aan deurpanelen, van moderne tot exclusieve deurpanelen of van Feng Shui tot glazen deurpanelen behoren tot de mogelijkheden.

Dakvensters

Bent u op zoek naar de juiste dakvensters voor uw woning of bedrijfspand? Ydema is dealer van Velux dakvensters, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en duurzaamheid.

Vensterbanken

Bent u op zoek naar een voordelige, maar luxe oplossing voor uw vensterbanken? Dan heeft Ydema voor u de juiste oplossing! Ydema is dé specialist in Friesland als het gaat om vensterbanken van Lignodur Stone of Werzalit vensterbanken. Beide fabrikanten ontwikkelen vensterbanken die uiterst duurzaam en toch betaalbaar zijn.

Solatubes

Ydema is officieel leverancier van Solatube. De Solatube is een daglichtsysteem dat werkt via een reflectiebuis. Vooral in woningen waar weinig of geen direct zonlicht beschikbaar is, is de Solatube de oplossing om dit wél te krijgen.