Kunststof dakgoten

Ook voor kunststof dakgoten bent u bij Ydema aan het juiste adres! Wij leveren altijd volledig op maat en onze dakgoten gaan gemakkelijk 10 jaar mee. Kunststof dakgoten zijn dan ook makkelijk te onderhouden en schoon te maken. Wanneer u hier voor kiest, kies je voor een duurzame en voordelige oplossing.

Dit komt doordat ze zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof, waardoor we u de beste kwaliteit kunnen garanderen. Per project worden ze prefab op maat geleverd, inclusief eventuele hoeken, uitlopen en eindstukken. Hierdoor kunnen we ze gemakkelijk in heel Friesland binnen een dag monteren.

Door de variatie in ons productaanbod en de vele beschikbare details is vrij wel elke gewenste uitstraling mogelijk. We kunnen gootdelen in naadloze lengtes tot 13,5 meter (smetplanken tot 8 meter) leveren en daardoor bestaan de meeste goten uit één stuk. Dit is belangrijk want daardoor stroomt het water gemakkelijk door.

Voor meer informatie over kunststof dakgoten kijkt u op de site van Polytech en voor polyester dakgoten kijkt u op de site van Polyplus. Of u neemt contact met ons op, wij helpen u graag.