Werzalit vensterbanken

Werzalit vensterbanken zijn leverbaar in diverse kleuren. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, een vensterbank moet in bouwfysisch opzicht aan de hoogste eisen voldoen. Binnenvensterbanken van Werzalit worden in een gepatenteerd proces als hogedruk-vormdelen geproduceerd. Zij zijn bestand tegen bouwvocht, vormstabiel en hebben een lange levensduur. Werzalit vensterbanken staan in ieder opzicht voor kwaliteit. Bestel snel uw vensterbank bij Ydema!

werzalitproductie

In de interieur architectuur is de keuze van de passende vensterbank ook altijd een esthetische kwestie. Of als decent ruimtelijk element of markant accent. Werzalit biedt u een grote keuze aan vormen, decors evenals afmetingen. Er kan gekozen worden uit de vensterbanktypes exclusiv, compact en expona.

Vensterbanken worden met uiterste zorgvuldigheid van uitgelezen materialen gemaakt. In de productie en bij de toepassing van in vorm geperste delen beschikt Werzalit over 30 jaar ervaring. Dit komt de producten bij het productieproces en de keuze van de materialen ten goede.

Voor meer informatie neemt u contact met ons. U belt met 0517-23 22 66, vraagt een offerte aan of u komt langs in onze showroom te Dronrijp in Friesland.