Projecten Flevoland

Het project is nooit te groot, of u nu particulier bent, zakelijk wilt afnemen en of het gaat om nieuwbouwprojecten, het maakt niet uit. Ydema Kozijnen werkt vanuit Dronrijp, waaronder ook in de provincie Flevoland. Bij Ydema kunt u terecht voor verschillende projecten. We kunnen deze projecten gewoon bij u aan huis uitvoeren in Flevoland.

 

Kunststof kozijnen

Binnen één dag nieuwe kunststof kozijnen gemonteerd in Flevoland? Wij monteren onze kunststof kozijnen in één dag voor u. Bij het plaatsen van kunststof kozijnen gaan wij zeer georganiseerd te werk  en u ontvang van ons op uw kunststof kozijnen 10 jaar garantie!

Erkers

Ydema renoveert of plaatst uw erker in Flevoland van A tot Z. Het uitbreken, het plaatsen van de erker en de afwerking, Ydema neemt het op zich. U kunt zelf uw dag indelen, wachten, toekijken of gewoon uw dagelijkse routine volgen. Aan het eind van de dag kunt u al genieten van uw gerenoveerde erker! Deze is tot in de puntjes afgewerkt en precies zoals u hem wilt.

Dakkapellen

Ook voor een project als het plaatsen van een dakkapellen in Flevoland, kunt u bij Ydema terecht. U heeft keuze uit traditioneel gebouwde dakkapel of een volledige kunststof dakkapel. De vakmensen van Ydema komen bij u langs en u beschikt aan het eind van de middag al over een kwalitatief hoogstaande, goed geïsoleerde kunststof dakkapel.

Deuren

Een deur  heeft veel invloed op de sfeer en uitstraling van uw woning. Een deur vormt als het ware het visitekaartje van uw huis, waar u ook nog eens dagelijks doorheen loopt. Dan kiest u natuurlijk een deur die qua stijl maar ook wat betreft kwaliteit geheel op uw wensen aansluit. En dan hebben we heel wat mogelijkheden voor u die we bij u in Flevoland kunnen plaatsen.

Schuifpuien

Wat kunnen voor u in Flevoland het voordeel zijn van een schuifpui? Het mooie van schuifpuien
is dat ze geen ruimte innemen binnen en ook niet buiten op uw terras. Helemaal als de ruimte beperkt is, is dit echt een ideale oplossing. En het staat bovendien ook erg mooi en netjes.

 

De voordelen van Ydema

Direct te weten komen wat er mogelijk is? Vraag online een advies op maat aan of neem contact met ons op.