Renovatie voordeur Grou

Ydema heeft een nieuwe voordeur geplaatst in Grou, er is gekozen voor een deur met een glad paneel met briefklep set. De klant heeft gekozen voor een staafgreep in plaats van de standaard beugel- of knopgreep, voor een extra “strakke uitstraling”. Verder is de deur voorzien van zijlichten zodat ’s avonds de deur gemakkelijk van slot gehaald kan worden. Onder de deur bevindt zich een lage IsoStone dorpel die voor een uitstekende isolatie zorgt.

Renovatie voordeur in Grou met isolerende dorpel

Bij het plaatsen van de voordeur in Grou hebben we gebruik gemaakt van een IsoStone dorpel. Deze dorpel is gemaakt van een kunststof die door glasvezel versterkt is en staat ook wel beter bekend onder de naam GVK. Dankzij de stevige kunststof dorpel heeft de deur een bijzonder goede isolerende werking. Een duurzame oplossing die tegelijkertijd ijzersterk is. IsoStone is namelijk bijzonder slijt en krasvast. Het maakt dus niet uit hoeveel mensen je over de vloer krijgt.

Nieuwe kunststof voordeur van Ydema

Dankzij de IsoStone dorpel is het een duurzaam geheel geworden en is de nieuwe moderne deur in Grou niet alleen voor een moderne look. De kunststof deur verkleurt niet en gaat een leven lang mee. Samen met de goed sluitende briefklep set die ervoor zorgt dat de koude lucht buiten blijft, is de IsoStone dorpel voorzien van een uitstekende isolatie. Wist u dat onze kunststof deuren in verschillende  kleuren en designs leverbaar zijn? Zo vindt u altijd een deur die perfect bij uw huis past; van modern tot klassiek.

Bent u op zoek naar meer informatie over de producten die we hebben gebruikt bij het plaatsen van deze kunststofdeur Grou? Neem dan contact met ons op.

Meer weten over kunststofdeur Grou?

Neem direct contact met ons op!

Duurzame gevelbekleding in Franeker

De oude gevel- en windweerplafonds van een woning in Franeker zijn door Ydema vervangen door duurzame gevelbekleding. Er is gekozen om gebruik te maken van gevelbekleding van het hoogwaardige merk Keralit met een vergrijsde ceder kleur. Voor de windveerplafonds is ervoor gekozen om deze te laten bekleden met een glad crème kleurige kunststof. Het diagonale ontwerp heeft Ydema behouden en zal dankzij de Keralit gevelbekleding nog vele jaren goed blijven.

Duurzame gevelbekleding van Keralit in Franeker

Bent u op zoek naar een duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor uw gevels? Dan is Keralit gevelbekleding zeker een optie om te overwegen. Het wordt gemaakt van gerecyclede kunststoffen. Daarnaast is het zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen.

Ook wordt Keralit gevelbekleding geleverd in een uitgebreid kleurenpallet en is het onderhoudsarm. Deze eigenschappen maken de gevelbekleding uitermate geschikt voor toepassing bij renovatie- en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw.

Nieuwe gevelbekleding van Ydema

Dankzij Keralit gevelbekleding is uw woning gemakkelijk te onderhouden. Want de gevelbekleding zorgt voor een blijvend mooie afwerking. Dit betekent dat u zich niet druk hoeft te maken dat uw schilderwerk geregeld bijgewerkt moet worden. Met Keralit gevelbekleding heeft u niet langer last van afbladderende verflagen, kleur of glansverlies, maar zullen stijlvolle gevelbekleding en dakranden er altijd verzorgd uitzien. Zo nu en dan een kleine schoonmaakbeurt, meer onderhoud is niet nodig.Vragen over Keralit? Laat u door Ydema informeren over de mogelijkheden voor het restaureren van uw gevel met behulp van Keralit gevelbekleding zodat u zich niet langer druk hoeft te maken over de afwerking van uw gevel.

Meer weten over dit project? Neem gerust contact met ons op. Bekijk ook al onze overige projecten in Franeker.

Meer weten over duurzame gevelbekleding?

Neem direct contact met ons op!

Kunststof gevelbekleding in Menaldum

De oude gevel van een woning in Menaldum is door Ydema vervangen door duurzaam kunststof gevelbekleding. Hierbij is er gekozen om gebruik te maken van Keralit gevelbekleding met een staalblauw kleur. Voor de windveren is ervoor gekozen om deze te laten bekleden met een crème kleurige kunststof. De Keralit gevelbekleding zal ervoor zorgen dat de gevel nog vele jaren goed zal blijven. Wist u dat Keralit kunststof gevelbekleding in een veelvoud van kleuren beschikbaar is?

Keralit kunststof gevelbekleding in Menaldum

De reden waarom er voor de woning in Menaldum voor Keralit is gekozen is de duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De gevelbekleding is gemaakt van gerecyclede kunststoffen. Het is onderhoudsarm; ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Daarnaast had de familie in Menaldum ook een uitgebreid kleurenpallet om uit te kiezen.

Deze eigenschappen maken de gevelbekleding uitermate geschikt voor toepassing bij renovatie- en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw. Van deze duurzame kunststof gevelbekleding hebben ook de familie in de woning in Menaldum nog vele jaren plezier!

Nieuwe gevelbekleding van Ydema

Met kunststof gevelbekleding zorgt u ervoor dat uw woning goed onderhouden kan worden. Want de gevelbekleding zorgt voor een blijvend mooie afwerking. Dit betekent dat u zich niet druk hoeft te maken over de bijwerking van het schilderwerk. Geen afbladderende verflagen, kleur of glansverlies, maar stijlvolle gevelbekleding en dakranden die er altijd verzorgd uitzien. Zo nu en dan even schoonmaken; meer onderhoud komt er niet bij kijken.

Meer weten over dit project? Neem gerust contact met ons op. Bekijk ook al onze overige projecten bij u in Menaldum.

Meer weten over kunststof gevelbekleding?

Neem direct contact met ons op!

Kunstof kozijnen vervanging in Sneek

Bij dit project in Sneek is direct de hele achterkant van de woning onder deskundige handen genomen om het gevoel van een harmonieus geheel en eenheid te behouden. De oude donkerbruine houten kozijnen zijn vervangen door kunststof kozijnen, de deur is ook vervangen voor een duurzame variant, en het grote raam heeft plaats gemaakt voor een mooie schuifpui voor een makkelijke weg naar de tuin. Met een oog voor detail en een nette afwerking is ook gelijk het paneel boven de kozijnen vervangen door kunststof.

Veiligheid en structuur

Bij Ydema vinden we het leveren van kwaliteit erg belangrijk, vandaar dat we voordat we de hefschuifpui hebben geplaatst, de bovenliggende muur eerst voorzien hebben van een rollaag. Op deze manier kunnen we de stevigheid van de muur boven de te plaatsen kozijnen, garanderen. Aan de onderzijde hebben we de muur eruitgezaagd om plaats te maken voor de schuifpui, uiteraard hebben we ook alle voegen weer bijgewerkt.

Zorgeloos verbouwen met Ydema

Als u de verbouwing van uw woning uit handen geeft dan wilt u zich hier geen zorgen over hoeven maken. Dit snappen wij als geen ander bij Ydema, en dragen hier dan ook alle zorg voor. U hoeft er alleen nog maar van uw nieuwe kunststof kozijnen en deuren te genieten als wij klaar zijn. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu uw offerte aan of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Meer weten over de totale kunststof make-over in Sneek?

Neem direct contact met ons op!

Kunststof kozijn geplaatst in Heerenveen

In een wat oudere woning in Heerveen hebben we het kozijn in de voorgevel vervangen. Je ziet gelijk het verschil! Het voordeel van kunststof kozijnen is dat het makkelijk te onderhouden is en na vele jaren nog steeds mooi is. Het raamwerk van deze woning in Heerenveen is voorzien van een draaikiepraam, wat ramen wassen erg makkelijk maakt. We hebben ook gelijk een op maat gemaakte inzethor gemonteerd, zodat al het ongedierte buiten blijft.

Kunststof kozijn met houten uitstraling in Heerenveen

Diverse mensen vinden hout nog altijd meer uitstraling en karakter hebben dan kunststof. Bij Ydema zijn de kunststof kozijnen, waar mogelijk, standaard voorzien van rechte hoekverbindingen, zodat het vensterraam nog meer op houten kozijnen lijken.

Wat betreft de kwaliteit, de duurzaamheid en isolatie kan weinig tippen aan kunststof kozijnen. Onze kunststof kozijnen zijn van hoge kwaliteit en bieden uitstekende isolatie, precies wat dit huis in Heerenveen nodig had.

Kies voor een specialist in kozijnen

Voor het beste resultaat is het altijd verstandig om te kiezen voor een specialist. Bij Ydema zijn wij graag uw specialist op het gebied van kunststof kozijnen. We monteren uw raamwerk in de stijl die u wenst; van klassiek tot modern. Dat doen we in Heerenveen, maar ook in de rest van Friesland. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Meer weten over het nieuwe kunststof kozijn in Heerenveen?

Neem direct contact met ons op!

Kunstof kozijnen en nieuwe voordeur geplaatst in Irnsum

Ydema heeft een nieuwe voordeur geplaatst in Irnsum, er is gekozen voor een deur met een glad paneel. Deze klant heeft gekozen voor een siergreep in plaats van de standaard beugel- of knopgreep, voor een extra “strakke uitstraling”. Onder de deur bevindt zich een lage isostone dorpel die voor een uitstekende isolatie zorgt. Daarnaast hebben we in de voorgevel een nieuw kozijn geplaatst.

Isolerende dorpel van IsoStone

Bij het plaatsen van de voordeur in Irnsum hebben we gebruik gemaakt van een IsoStone dorpel. IsoStone is gemaakt van een door glasvezel versterkte kunststof (GVK) en heeft daardoor een bijzonder goede isolerende werking. Een duurzame oplossing die tegelijkertijd ijzersterk is. IsoStone is namelijk bijzonder slijt en krasvast.

Nieuwe kunststof voordeur van Ydema

De nieuwe moderne deur in Irnsum zorgt niet alleen voor een frisse look, samen met de IsoStone dorpel is het ook een duurzaam geheel geworden. De kunststof deuren verkleuren niet en gaan een leven lang mee. Wist u dat onze kunststof deuren in verschillende  kleuren en designs leverbaar zijn? Zo vindt u altijd een deur die perfect bij uw huis past; van modern tot klassiek.

Bent u op zoek naar meer informatie over de producten die we hebben gebruikt bij het plaatsen van deze kunststofdeur Irnsum? Neem dan contact met ons op

Meer weten over de nieuwe voordeur en kunststof kozijn in Irnsum?

Neem direct contact met ons op!

3 unieke nieuwe deuren geplaatst in Stiens

In Stiens hebben we een woning voorzien van 3 mooie nieuwe deuren. De houten voordeur is vervangen door een kunststof voordeur die voorzien is van stapelstijlen in de kleur antraciet. De deurpui heeft een zij- en bovenlicht, waardoor er veel licht binnenkomt. Daarnaast is de deur afgewerkt met een lage isotone dorpel en siergreep. De achterdeur met strokenpaneel is voorzien van een bovenlicht met een ventilatierooster. Ook deze achterdeur – met scharnieren in de kleur van de vleugel – is in de kleur antraciet. Op deze manier wordt de stijl behouden. Ook de balkondeur was aan vervanging toe en kreeg dezelfde hoeveelheid zorg en aandacht.

Deuren van Ydema zijn inbraakwerend

Naast het uiterlijk en duurzaamheid  -de isostone onderdorpel gaat levenslang mee- is natuurlijk ook de veiligheid van belang. De deuren in Stiens worden dan ook voorzien van inbraakwerend SKG hang- en sluitwerk zodat een deur doet wat hij moet doen en u zich veilig kunt voelen in uw eigen woning.

Waarom

Een goede deur is het visitekaartje van uw woning. Daarom bent u op zoek naar een ondernemer die de deur wind- en waterdicht aflevert, maar ook aan uw veiligheid denkt. Neem gerust contact met ons op. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Meer weten over de unieke deuren in Stiens?

Neem direct contact met ons op!

Dakkapel vervangen in Elahuizen

In Elahuizen hebben we een oude dakkapel vervangen door een grotere dakkapel van kunststof. De oude dakkapel is gedemonteerd, waarna we de nieuwe dakkapel, die reeds in de werkplaats gemaakt was, er gelijk op konden zetten. Alle dakkapellen worden door Ydema op maat gemaakt, zodat ze na fabricage in de werkplaats, enkel nog geplaatst hoeven te worden. Aan het einde van de middag konden de bewoners al genieten van hun nieuwe dakkapel. Met het plaatsen van de grotere dakkapel ontstaat er meer staruimte en veel meer lichtinval.

Dakkapel vervangen in Elahuizen

Aan de voorzijde van de kapel is een kunststof kozijn geplaatst met de bekende draai- kiepramen.  Draaikiepramen zijn ideaal om van binnen uw ramen te reinigen. Ook kunnen wij heel gemakkelijk inzethorren plaatsen in de draaikiepramen. Uiteraard is het ook mogelijk om ventilatieroosters toe te passen.

Met Ydema binnen een dag uw dakkapel vervangen en geplaatst!

Moet uw huidige dakkapel, net als hier in Elahuizen, gerenoveerd worden, of is uw dakkapel toe aan een opknapbeurt ? Het maakt niet uit, met de vakmensen van Ydema is de klus altijd snel geklaard. Neem direct contact met ons op voor uw op maat gemaakte dakkapel. Bekijk ook onze overige projecten in Elahuizen.

Meer weten over plaatsen van een dakkapel?

Neem direct contact met ons op!

Dakkapelkozijn renovatie in Dronrijp

Renovatie dakkapel

Bij de renovatie van deze dakkapel in Dronrijp hebben we alleen de kozijnen vervangen.

Ramen om jaloers op te worden

In de ramen van deze dakkapel zitten jaloezieën in de spouw van het glas. Een makkelijke en stofvrije manier om inkijk te voorkomen.

Dakkapel renoveren? Kies voor kunststof.

Bij renovatie van een dakkapel is kunststof altijd een goede keuze. Een van de grote voordelen is dat kunststof bijna geen onderhoud nodig heeft. We raden u wel aan om uw dakkapel regelmatig even te reinigen met een niet agressief schoonmaakmiddel. Dit garandeert dat u zorgeloos kunt genieten van uw dakkapel.

Denkt u ook na over het renoveren van uw dakkapel? Of bent u benieuwd naar de voordelen van kunststof of andere producten die we hebben gebruikt bij de renovatie van deze dakkapel in Dronrijp? Neem dan contact met ons op

Kunststof schuifpui en bovenkozijn in Goutum

In het naast Leeuwarden gelegen dorp Goutum hebben wij een woning voorzien van een praktische hefschuifpui met plisséhordeur. Met de schuifpui ontstaat er mogelijk een extra route naar de achtertuin en wordt buiten naar binnen gehaald. De schuifpui neemt binnen en buiten geen extra ruimte in; wat een voordeel kan zijn ten opzichte van openslaande deuren. Zo kunnen de bewoners efficiënt gebruik blijven maken van de ruimte die zij hebben om te genieten van hun tuin. Naast de pui hebben we bij dit project in Goutum ook het oude bovenkozijn aan de voorgevel vervangen door een kozijn van duurzaam kunststof.

Kunststof schuifpui geleverd in Goutum

Bij Ydema kunnen we de kunststof hefschuifpuien volledig afgewerkt afleveren. Moet er metselwerk verwijderd worden? Geen probleem bij Ydema Kozijnen. Ook het verwijderen of verplaatsen van bestaande radiator(en), het kan allemaal geregeld worden door Ydema Kozijnen. In Goutum had de schuifpui dezelfde breedte als het bestaande kozijn dat door de schuifpui is vervangen.

Ydema voor uw kunststof kozijnen

Daarom kozen al zoveel bewoners, net als hier in het Friese Goutum, voor een schuifpui en kunststof kozijnen van Ydema. Bent u ook toe aan meer licht in huis en een toegankelijke weg naar buiten? Of bent u die oude kozijnen beu en zoekt u een vakman in duurzaam materiaal? Dan gaan wij graag met u in gesprek of maken wij vrijblijvend een offerte voor u. Neem dus gerust eens contact op.

Meer weten over kunststof schuifpuien en kozijnen?

Neem direct contact met ons op!