Dakkapel vervangen in Elahuizen

In Elahuizen hebben we een oude dakkapel vervangen door een grotere dakkapel van kunststof. De oude dakkapel is gedemonteerd, waarna we de nieuwe dakkapel, die reeds in de werkplaats gemaakt was, er gelijk op konden zetten. Alle dakkapellen worden door Ydema op maat gemaakt, zodat ze na fabricage in de werkplaats, enkel nog geplaatst hoeven te worden. Aan het einde van de middag konden de bewoners al genieten van hun nieuwe dakkapel. Met het plaatsen van de grotere dakkapel ontstaat er meer staruimte en veel meer lichtinval.

Dakkapel vervangen in Elahuizen

Aan de voorzijde van de kapel is een kunststof kozijn geplaatst met de bekende draai- kiepramen.  Draaikiepramen zijn ideaal om van binnen uw ramen te reinigen. Ook kunnen wij heel gemakkelijk inzethorren plaatsen in de draaikiepramen. Uiteraard is het ook mogelijk om ventilatieroosters toe te passen.

Met Ydema binnen een dag uw dakkapel vervangen en geplaatst!

Moet uw huidige dakkapel, net als hier in Elahuizen, gerenoveerd worden, of is uw dakkapel toe aan een opknapbeurt ? Het maakt niet uit, met de vakmensen van Ydema is de klus altijd snel geklaard. Neem direct contact met ons op voor uw op maat gemaakte dakkapel. Bekijk ook onze overige projecten in Elahuizen.

Meer weten over plaatsen van een dakkapel?

Neem direct contact met ons op!