Duurzame gevelbekleding in Franeker

De oude gevel- en windweerplafonds van een woning in Franeker zijn door Ydema vervangen door duurzame gevelbekleding. Er is gekozen om gebruik te maken van gevelbekleding van het hoogwaardige merk Keralit met een vergrijsde ceder kleur. Voor de windveerplafonds is ervoor gekozen om deze te laten bekleden met een glad crème kleurige kunststof. Het diagonale ontwerp heeft Ydema behouden en zal dankzij de Keralit gevelbekleding nog vele jaren goed blijven.

Duurzame gevelbekleding van Keralit in Franeker

Bent u op zoek naar een duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor uw gevels? Dan is Keralit gevelbekleding zeker een optie om te overwegen. Het wordt gemaakt van gerecyclede kunststoffen. Daarnaast is het zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen.

Ook wordt Keralit gevelbekleding geleverd in een uitgebreid kleurenpallet en is het onderhoudsarm. Deze eigenschappen maken de gevelbekleding uitermate geschikt voor toepassing bij renovatie- en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw.

Nieuwe gevelbekleding van Ydema

Dankzij Keralit gevelbekleding is uw woning gemakkelijk te onderhouden. Want de gevelbekleding zorgt voor een blijvend mooie afwerking. Dit betekent dat u zich niet druk hoeft te maken dat uw schilderwerk geregeld bijgewerkt moet worden. Met Keralit gevelbekleding heeft u niet langer last van afbladderende verflagen, kleur of glansverlies, maar zullen stijlvolle gevelbekleding en dakranden er altijd verzorgd uitzien. Zo nu en dan een kleine schoonmaakbeurt, meer onderhoud is niet nodig.Vragen over Keralit? Laat u door Ydema informeren over de mogelijkheden voor het restaureren van uw gevel met behulp van Keralit gevelbekleding zodat u zich niet langer druk hoeft te maken over de afwerking van uw gevel.

Meer weten over dit project? Neem gerust contact met ons op. Bekijk ook al onze overige projecten in Franeker.

Meer weten over duurzame gevelbekleding?

Neem direct contact met ons op!