Kunststof schuifpui en bovenkozijn in Goutum

In het naast Leeuwarden gelegen dorp Goutum hebben wij een woning voorzien van een praktische hefschuifpui met plisséhordeur. Met de schuifpui ontstaat er mogelijk een extra route naar de achtertuin en wordt buiten naar binnen gehaald. De schuifpui neemt binnen en buiten geen extra ruimte in; wat een voordeel kan zijn ten opzichte van openslaande deuren. Zo kunnen de bewoners efficiënt gebruik blijven maken van de ruimte die zij hebben om te genieten van hun tuin. Naast de pui hebben we bij dit project in Goutum ook het oude bovenkozijn aan de voorgevel vervangen door een kozijn van duurzaam kunststof.

Kunststof schuifpui geleverd in Goutum

Bij Ydema kunnen we de kunststof hefschuifpuien volledig afgewerkt afleveren. Moet er metselwerk verwijderd worden? Geen probleem bij Ydema Kozijnen. Ook het verwijderen of verplaatsen van bestaande radiator(en), het kan allemaal geregeld worden door Ydema Kozijnen. In Goutum had de schuifpui dezelfde breedte als het bestaande kozijn dat door de schuifpui is vervangen.

Ydema voor uw kunststof kozijnen

Daarom kozen al zoveel bewoners, net als hier in het Friese Goutum, voor een schuifpui en kunststof kozijnen van Ydema. Bent u ook toe aan meer licht in huis en een toegankelijke weg naar buiten? Of bent u die oude kozijnen beu en zoekt u een vakman in duurzaam materiaal? Dan gaan wij graag met u in gesprek of maken wij vrijblijvend een offerte voor u. Neem dus gerust eens contact op.

Meer weten over kunststof schuifpuien en kozijnen?

Neem direct contact met ons op!