Renovatie voordeur Grou

Ydema heeft een nieuwe voordeur geplaatst in Grou, er is gekozen voor een deur met een glad paneel met briefklep set. De klant heeft gekozen voor een staafgreep in plaats van de standaard beugel- of knopgreep, voor een extra “strakke uitstraling”. Verder is de deur voorzien van zijlichten zodat ’s avonds de deur gemakkelijk van slot gehaald kan worden. Onder de deur bevindt zich een lage IsoStone dorpel die voor een uitstekende isolatie zorgt.

Renovatie voordeur in Grou met isolerende dorpel

Bij het plaatsen van de voordeur in Grou hebben we gebruik gemaakt van een IsoStone dorpel. Deze dorpel is gemaakt van een kunststof die door glasvezel versterkt is en staat ook wel beter bekend onder de naam GVK. Dankzij de stevige kunststof dorpel heeft de deur een bijzonder goede isolerende werking. Een duurzame oplossing die tegelijkertijd ijzersterk is. IsoStone is namelijk bijzonder slijt en krasvast. Het maakt dus niet uit hoeveel mensen je over de vloer krijgt.

Nieuwe kunststof voordeur van Ydema

Dankzij de IsoStone dorpel is het een duurzaam geheel geworden en is de nieuwe moderne deur in Grou niet alleen voor een moderne look. De kunststof deur verkleurt niet en gaat een leven lang mee. Samen met de goed sluitende briefklep set die ervoor zorgt dat de koude lucht buiten blijft, is de IsoStone dorpel voorzien van een uitstekende isolatie. Wist u dat onze kunststof deuren in verschillende  kleuren en designs leverbaar zijn? Zo vindt u altijd een deur die perfect bij uw huis past; van modern tot klassiek.

Bent u op zoek naar meer informatie over de producten die we hebben gebruikt bij het plaatsen van deze kunststofdeur Grou? Neem dan contact met ons op.

Meer weten over kunststofdeur Grou?

Neem direct contact met ons op!