Kunststof kozijn geplaatst in Heerenveen

In een wat oudere woning in Heerveen hebben we het kozijn in de voorgevel vervangen. Je ziet gelijk het verschil! Het voordeel van kunststof kozijnen is dat het makkelijk te onderhouden is en na vele jaren nog steeds mooi is. Het raamwerk van deze woning in Heerenveen is voorzien van een draaikiepraam, wat ramen wassen erg makkelijk maakt. We hebben ook gelijk een op maat gemaakte inzethor gemonteerd, zodat al het ongedierte buiten blijft.

Kunststof kozijn met houten uitstraling in Heerenveen

Diverse mensen vinden hout nog altijd meer uitstraling en karakter hebben dan kunststof. Bij Ydema zijn de kunststof kozijnen, waar mogelijk, standaard voorzien van rechte hoekverbindingen, zodat het vensterraam nog meer op houten kozijnen lijken.

Wat betreft de kwaliteit, de duurzaamheid en isolatie kan weinig tippen aan kunststof kozijnen. Onze kunststof kozijnen zijn van hoge kwaliteit en bieden uitstekende isolatie, precies wat dit huis in Heerenveen nodig had.

Kies voor een specialist in kozijnen

Voor het beste resultaat is het altijd verstandig om te kiezen voor een specialist. Bij Ydema zijn wij graag uw specialist op het gebied van kunststof kozijnen. We monteren uw raamwerk in de stijl die u wenst; van klassiek tot modern. Dat doen we in Heerenveen, maar ook in de rest van Friesland. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Meer weten over het nieuwe kunststof kozijn in Heerenveen?

Neem direct contact met ons op!