Kunstof kozijnen en nieuwe voordeur geplaatst in Irnsum

Ydema heeft een nieuwe voordeur geplaatst in Irnsum, er is gekozen voor een deur met een glad paneel. Deze klant heeft gekozen voor een siergreep in plaats van de standaard beugel- of knopgreep, voor een extra “strakke uitstraling”. Onder de deur bevindt zich een lage isostone dorpel die voor een uitstekende isolatie zorgt. Daarnaast hebben we in de voorgevel een nieuw kozijn geplaatst.

Isolerende dorpel van IsoStone

Bij het plaatsen van de voordeur in Irnsum hebben we gebruik gemaakt van een IsoStone dorpel. IsoStone is gemaakt van een door glasvezel versterkte kunststof (GVK) en heeft daardoor een bijzonder goede isolerende werking. Een duurzame oplossing die tegelijkertijd ijzersterk is. IsoStone is namelijk bijzonder slijt en krasvast.

Nieuwe kunststof voordeur van Ydema

De nieuwe moderne deur in Irnsum zorgt niet alleen voor een frisse look, samen met de IsoStone dorpel is het ook een duurzaam geheel geworden. De kunststof deuren verkleuren niet en gaan een leven lang mee. Wist u dat onze kunststof deuren in verschillende  kleuren en designs leverbaar zijn? Zo vindt u altijd een deur die perfect bij uw huis past; van modern tot klassiek.

Bent u op zoek naar meer informatie over de producten die we hebben gebruikt bij het plaatsen van deze kunststofdeur Irnsum? Neem dan contact met ons op

Meer weten over de nieuwe voordeur en kunststof kozijn in Irnsum?

Neem direct contact met ons op!