Kunststof gevelbekleding in Menaldum

De oude gevel van een woning in Menaldum is door Ydema vervangen door duurzaam kunststof gevelbekleding. Hierbij is er gekozen om gebruik te maken van Keralit gevelbekleding met een staalblauw kleur. Voor de windveren is ervoor gekozen om deze te laten bekleden met een crème kleurige kunststof. De Keralit gevelbekleding zal ervoor zorgen dat de gevel nog vele jaren goed zal blijven. Wist u dat Keralit kunststof gevelbekleding in een veelvoud van kleuren beschikbaar is?

Keralit kunststof gevelbekleding in Menaldum

De reden waarom er voor de woning in Menaldum voor Keralit is gekozen is de duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De gevelbekleding is gemaakt van gerecyclede kunststoffen. Het is onderhoudsarm; ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Daarnaast had de familie in Menaldum ook een uitgebreid kleurenpallet om uit te kiezen.

Deze eigenschappen maken de gevelbekleding uitermate geschikt voor toepassing bij renovatie- en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw. Van deze duurzame kunststof gevelbekleding hebben ook de familie in de woning in Menaldum nog vele jaren plezier!

Nieuwe gevelbekleding van Ydema

Met kunststof gevelbekleding zorgt u ervoor dat uw woning goed onderhouden kan worden. Want de gevelbekleding zorgt voor een blijvend mooie afwerking. Dit betekent dat u zich niet druk hoeft te maken over de bijwerking van het schilderwerk. Geen afbladderende verflagen, kleur of glansverlies, maar stijlvolle gevelbekleding en dakranden die er altijd verzorgd uitzien. Zo nu en dan even schoonmaken; meer onderhoud komt er niet bij kijken.

Meer weten over dit project? Neem gerust contact met ons op. Bekijk ook al onze overige projecten bij u in Menaldum.

Meer weten over kunststof gevelbekleding?

Neem direct contact met ons op!