Kunstof kozijnen vervanging in Sneek

Bij dit project in Sneek is direct de hele achterkant van de woning onder deskundige handen genomen om het gevoel van een harmonieus geheel en eenheid te behouden. De oude donkerbruine houten kozijnen zijn vervangen door kunststof kozijnen, de deur is ook vervangen voor een duurzame variant, en het grote raam heeft plaats gemaakt voor een mooie schuifpui voor een makkelijke weg naar de tuin. Met een oog voor detail en een nette afwerking is ook gelijk het paneel boven de kozijnen vervangen door kunststof.

Veiligheid en structuur

Bij Ydema vinden we het leveren van kwaliteit erg belangrijk, vandaar dat we voordat we de hefschuifpui hebben geplaatst, de bovenliggende muur eerst voorzien hebben van een rollaag. Op deze manier kunnen we de stevigheid van de muur boven de te plaatsen kozijnen, garanderen. Aan de onderzijde hebben we de muur eruitgezaagd om plaats te maken voor de schuifpui, uiteraard hebben we ook alle voegen weer bijgewerkt.

Zorgeloos verbouwen met Ydema

Als u de verbouwing van uw woning uit handen geeft dan wilt u zich hier geen zorgen over hoeven maken. Dit snappen wij als geen ander bij Ydema, en dragen hier dan ook alle zorg voor. U hoeft er alleen nog maar van uw nieuwe kunststof kozijnen en deuren te genieten als wij klaar zijn. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu uw offerte aan of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Meer weten over de totale kunststof make-over in Sneek?

Neem direct contact met ons op!