3 unieke nieuwe deuren geplaatst in Stiens

In Stiens hebben we een woning voorzien van 3 mooie nieuwe deuren. De houten voordeur is vervangen door een kunststof voordeur die voorzien is van stapelstijlen in de kleur antraciet. De deurpui heeft een zij- en bovenlicht, waardoor er veel licht binnenkomt. Daarnaast is de deur afgewerkt met een lage isotone dorpel en siergreep. De achterdeur met strokenpaneel is voorzien van een bovenlicht met een ventilatierooster. Ook deze achterdeur – met scharnieren in de kleur van de vleugel – is in de kleur antraciet. Op deze manier wordt de stijl behouden. Ook de balkondeur was aan vervanging toe en kreeg dezelfde hoeveelheid zorg en aandacht.

Deuren van Ydema zijn inbraakwerend

Naast het uiterlijk en duurzaamheid  -de isostone onderdorpel gaat levenslang mee- is natuurlijk ook de veiligheid van belang. De deuren in Stiens worden dan ook voorzien van inbraakwerend SKG hang- en sluitwerk zodat een deur doet wat hij moet doen en u zich veilig kunt voelen in uw eigen woning.

Waarom

Een goede deur is het visitekaartje van uw woning. Daarom bent u op zoek naar een ondernemer die de deur wind- en waterdicht aflevert, maar ook aan uw veiligheid denkt. Neem gerust contact met ons op. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Meer weten over de unieke deuren in Stiens?

Neem direct contact met ons op!