Schuifpuien

Een schuifpui brengt buiten naar binnen

Geniet u zomers ook zo van het lang buitenzitten? Uw huiskamer doortrekken naar uw tuin of binnen de frisse zomerlucht voelen? De schuifpuien van Ydema maken dit mogelijk. U haalt zonder enige moeite buiten naar binnen.
Het mooie van schuifpuien is dat ze geen ruimte innemen binnen en ook niet buiten op uw terras. Helemaal als de ruimte beperkt is, is dit echt een ideale oplossing. En het staat bovendien ook erg mooi en netjes.

Het plaatsen van de schuifpui door Ydema

De kunststof schuifpuien worden volledig afgewerkt afgeleverd. Het verplaatsen van bestaande radiatoren, of het eventueel verwijderen en afvoeren van metselwerk en andere werkzaamheden neemt Ydema volledig op zich. Het enige dat u hoeft te doen is genieten van uw nieuwe schuifpui.

K-vision keurmerk

De schuifpuien van Ydema worden, net als alle andere producten, geleverd met het K-vision keurmerk waardoor u de garantie heeft op kwalitatief goede schuifpuien welke weinig onderhoud nodig hebben en niet verkleuren.
Door de lange levensduur hoeft u nergens meer aan te denken en kunt u heerlijk genieten van uw nieuwe schuifpui. Meer weten? Neem gerust eens contact met ons op.