K-vision schuifpui

Bij Ydema vindt u een groot aanbod schuifpuien. De kleur, type en grootte van de pui bepaalt u zelf. Hierdoor krijgt u altijd een schuifpui passend bij uw wensen en de afmetingen van uw woning.

Hoge kwaliteit kunststof kozijnen, YdemaHoge kwaliteit kunststof kozijnen, Ydema
Uw wensen staan centraalUw wensen staan centraal

K-vision schuifpui

Schuifpuien van K-vision leveren u uitstekende kwaliteit. K-vision loopt namelijk voorop in de branche en heeft hierdoor altijd de nieuwste technieken verwerkt in de producten. Zo zijn ook de schuifpuien van K-vision van een hoge kwaliteit.  Bij ons kunt u terecht voor hefschuifpuien en valschuifpuien. Beide soorten worden standaard geleverd in het wit of crème. Wanneer u aan de buitenkant echter liever een andere kleur wilt hebben is dit mogelijk. U kunt onder andere kiezen voor een buitenzijde met houtnerf of glad acrylraat verf.

Met de K-vision schuifpui kunt u zomers dus genieten van het langere buiten zitten. U brengt uw tuin eenvoudig naar binnen en heeft daarbij geen ruimteverlies.

  • Begeleiding en advies
  • Uitsluitend Kwaliteitsproducten
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Juiste afwerking
  • De specialist van kozijnen

Voordelen K-vision schuifpuien

Kunststof schuifpuien van K-vision zijn onderhoudsvriendelijk. Wanneer u deze schuifpuien in uw woning plaatst is er maar een keer per jaar een grondige schoonmaak beurt nodig. Ydema adviseert u om tijdens het lappen van de ramen ook een vochtige doek over de schuifpui te halen. Zo blijft uw schuifpui schoon en is er regelmatig onderhoud.

Plaatsing door Ydema

Wanneer u een schuifpui bij Ydema koopt, zorgen wij voor de juiste plaatsing. Wanneer uw oude kozijn verwijderd is, plaatsen wij een kunststof stelkozijn. Dit is de basis voor uw schuifpui. Vervolgens wordt de schuifpui in het stelkozijn geplaatst, waarna als laatst het glas in de pui gemonteerd wordt. Dit gehele proces kan binnen een dag plaats vinden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Bezoek ook eens onze showroom in Friesland voor meer informatie. U mag ook altijd telefonisch contact op nemen 0517-232266.