Kosten schuifpui

We begrijpen natuurlijk dat de kosten voor de schuifpui wel binnen uw budget moet vallen. Om u een indicatie te kunnen geven van de kosten komen wij graag, geheel kosteloos en vrijblijvend, bij u langs om een passende offerte op maat voor u op te stellen.

Hoge kwaliteit kunststof kozijnen, YdemaHoge kwaliteit kunststof kozijnen, Ydema
Uw wensen staan centraalUw wensen staan centraal

U bepaalt de uiteindelijke kosten

Eigenlijk bepaalt u de uiteindelijke kosten voor uw schuifpui. Uw wensen en de materialen en onderdelen die we daarbij gebruiken zijn bepalend voor het prijskaartje. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse kleuren en materialen en heeft u inspraak tot in het kleinste detail. Het plaatsen van de schuifpui doen we in één dag. Wel investeert u in iets wat erg waardevol is: extra plezier van uw huis!

  • Begeleiding en advies
  • Uitsluitend Kwaliteitsproducten
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Juiste afwerking
  • De specialist van kozijnen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Bespaar op onderhoud

Dat plezier zit in zoveel dingen. Bijvoorbeeld het onderhoudsarme van de kunststof schuifpuien. U hoeft niet jaarlijks te schilderen en er ontstaat geen verkleuring. Zo bespaart u tijd en geld op onderhoud. En wat te denken van het gemak waarmee u buiten naar binnen haalt. Een schuifpui plaatsen verlengde van uw woning zonder dat het extra ruimte in beslag neemt.