Schuifpuien Leeuwarden

Lekker gemakkelijk met een krantje onder de arm, een bakje koffie in uw hand, de tuin in lopen vanuit huis. Dat gaat een stukje lastiger als u eerst 3 deuren moet openen om bij de tuin te komen. Makkelijk zou zijn om gelijk vanuit uw woonkamer de tuin te stappen. Een schuifpui maakt dat voor u in Leeuwarden mogelijk. Onze vakmensen plaatsen de schuifpui in 1 dag, zonder dat u er hinder van heeft. Al het bouwafval ruimen we dan ook na afloop weer op.U vindt ons in Dronrijp, zo'n 20 minuten met de auto vanaf Leeuwarden.

Hoge kwaliteit kunststof kozijnen, YdemaHoge kwaliteit kunststof kozijnen, Ydema
Uw wensen staan centraalUw wensen staan centraal

Welk materiaal voor uw schuifpui in Leeuwarden?

In onze fabriek maken we uw schuifpui in kunststof of aluminium. Vindt u hout mooier? Of past dat beter bij uw woning? Dat begrijpen we. Maar dan biedt kunststof u uitkomst. We leggen u hieronder uit waarom en wat de verdere verschillen tussen kunststof en aluminium. En waarom dat vaak de beste keuze is ten opzichte van hout.

Hout

Laten we beginnen met het natuurproduct hout. Het oogt prachtig en levendig. Maar hout kent best wel wat nadelen. Zo vraagt het om de zoveel jaar (meestal 5 tot 8 jaar) een schilderbeurt. Dat kost tijd en geld. Natuurlijk heeft u dan wel de keuze om eens te veranderen van kleur. Hout kan vaak ook beter passen bij uw woning, omdat uw huis in Leeuwarden bijvoorbeeld een klassiek karakter heeft.

Meest gekozen: kunststof

Kunststof is het meest gekozen product als het gaat om kozijnen, deuren maar ook schuifpuien. Ten eerste: de aanschaf. het is goedkoper dan hout en aluminium. Maar goedkoop is zeker geen duurkoop, aangezien het een beresterk product is.

Daarbij kunnen we uw kunststof schuifpui in elke RAL-kleur leveren. Zelfs met houtnerf, waardoor het niet meer van hout te onderscheiden is. Dus de gulden middenweg voor als hout toch beter bij uw woning past. Want de nadelen van hout heeft u niet. Dus geen schilderwerk of schuren of ander onderhoud.

Lees verder na de foto’s

  • Begeleiding en advies
  • Uitsluitend Kwaliteitsproducten
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Juiste afwerking
  • De specialist van kozijnen

Aluminium

Aluminium kunnen we u ook in elke RAL-kleur leveren en past uitstekend bij een moderne woning. Het is licht in gewicht (lichter dan kunststof en hout) en daardoor ook makkelijker te openen en te sluiten. Wel is het de duurste variant. Ook even een andere kleur na verloop van tijd is lastiger. Maar qua stijl en bouwkwaliteit is het een absoluut goede keuze.

Elke stijl

Zoals we hierboven al aangaven kunnen we de schuifpui bij u in Leeuwarden leveren en plaatsen in elke kleur die u maar wilt. Maar ook in elke stijl. Bijvoorbeeld met of zonder ventilatieroosters. Met of zonder slank profiel en in 1 of 2 delen.

Een schuifpui wat bestaat uit 2 delen is aan zowel de rechter- als linkerkant te openen.

KOMO: zekerheid van veiligheid en kwaliteit

Met een schuifpui haalt u buiten naar binnen en andersom. Wat u zeker niet binnen wilt halen zijn inbrekers. Bij Ydema bent u verzekerd van een goed hang- en sluitwerk, wat inbrekers buiten de deur houdt.

We monteren namelijk volgens de richtlijnen van n het VKG. De Stichting Kwaliteitscentrum Gevelelementen (SKG) is de attesterings- en certificatie-instelling in Nederland voor onder meer kunststof gevelelementen en voor hang- en sluitwerkproducten in de bouw. Lees meer over onze keurmerken.

10 jaar garantie

U wilt alleen het beste voor uw woning en wij ook. Daarom gebruiken we alleen A-producten en maken we alles in eigen huis. Naast schuifpuien kunt u ook bij ons terecht voor kozijnen, deuren en erkers. Allemaal met 10 jaar garantie.

Gratis advies over schuifpuien

Gewoon eens de mogelijkheden met ons doornemen? Of eens met ons kennis maken? Bel of mail gerust eens. Of loop binnen in onze showroom. Kunt u meteen ook alle mogelijkheden met eigen ogen bekijken. Bekijk hier onze contact- en adresgegevens,