Schuifpui plaatsen

Het plaatsen van een schuifpui door vakmensen

Aan het eind van de dag zonder erbij na te denken uw tuin in lopen, direct vanuit uw huiskamer? Ydema regelt het voor u! Binnen een dag plaatst Ydema uw kunststof schuifpui waardoor uw tuin een verlengstuk wordt van uw huiskamer. De schuifpuien van Ydema zijn gemaakt van de beste producten en bestaan enkel uit maatwerk. De schuifpui wordt gemaakt naar uw wensen.

 

Zonder overlast en binnen 1 dag geplaatst.

“Zomers nog langer “buiten” kunnen zitten. Door de schuifpui van Ydema hebben wij  ’s avonds laat nog de frisse lucht om ons heen.”

Hoe werkt de plaatsing van een schuifpui?

Het plaatsen van een K-vision schuifpui is een precies werkje. Allereerst moet het oude kozijn verwijderd worden. Wanneer er geen kozijnen zijn wordt er een stuk muur verwijderd. Als dit gebeurd is monteren wij een stelkozijn. In dit kozijn wordt de schuifpui vast gezet. Als laatst wordt het glas in de schuifpui geplaatst en kunt u genieten van uw nieuwe doorgang naar buiten.

Een schuifpui van Ydema

Ydema kan u snel helpen aan een nieuwe schuifpui van kunststof. U bepaalt zelf de afmetingen, kleur en type. Zo krijgt u bij ons altijd een passende schuifpui voor in uw woning. Doordat er vele verschillende mogelijkheden zijn kunnen wij door middel van een offerte een prijs voor u bepalen. Deze offerte vraagt u eenvoudig online aan en is geheel vrijblijvend. Wanneer u voor een schuifpui van ons kiest krijgt u de volgende voordelen:

  • Gratis advies
  • Kwalitatieve schuifpuien
  • Plaatsing door deskundige medewerkers
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Voor meer vragen kunt u altijd contact met ons op nemen of de showroom in Friesland bezoeken.