Schuifpui plaatsen

U heeft een schuifpui uitgezocht en we hebben een datum afgesproken wanneer we bij u komen opmeten. Vervolgens gaan we met de juiste afmetingen aan de slag en kunnen we de schuifpui gaan plaatsen. Het is een specialistische klus, maar dat onze vakmensen zijn daarvoor in de wieg gelegd. Daarom is het al binnen 1 dag klaar.

Hoge kwaliteit kunststof kozijnen, YdemaHoge kwaliteit kunststof kozijnen, Ydema
Uw wensen staan centraalUw wensen staan centraal

Hoe we de schuifpui plaatsen

Het plaatsen van een K-vision schuifpui is een precies werkje. Allereerst moet het oude kozijn verwijderd worden. Wanneer er geen kozijnen zijn wordt er een stuk muur verwijderd. Als dit gebeurd is monteren wij een stelkozijn. In dit kozijn wordt de schuifpui vast gezet. Als laatst wordt het glas in de schuifpui geplaatst en kunt u genieten van uw nieuwe doorgang naar buiten.

  • Begeleiding en advies
  • Uitsluitend Kwaliteitsproducten
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Juiste afwerking
  • De specialist van kozijnen

Laten plaatsen of zelf doen?

Zelf plaatsen kan. Maar waarom niet lekker de klus uitbesteden aan onze vakmensen? Het scheelt u veel tijd, moeite en misschien zelfs frustraties. Zeker als u niet de juiste kennis in huis heeft. En als u het overlaat aan onze specialisten, kunt u uw eigen ding blijven doen terwijl u er 100% zeker van kunt zijn dat alles goed komt. En we doen het graag voor u.

Ook buiten naar binnen halen?

Aan het eind van de dag zonder erbij na te denken uw tuin in lopen, direct vanuit uw huiskamer? Ydema regelt het voor u. Binnen 1 dag plaatsen we uw kunststof schuifpui waardoor uw tuin een verlengstuk wordt van uw huiskamer. Haal de zon nog meer naar binnen. De schuifpuien van Ydema zijn gemaakt van de beste producten en bestaan enkel uit maatwerk.

Gratis offerte

Doordat er vele verschillende mogelijkheden zijn kunnen wij door middel van een offerte een prijs voor u bepalen. Deze offerte vraagt u eenvoudig online aan en is geheel vrijblijvend. Voor meer vragen kunt u altijd contact met ons op nemen of de showroom in Friesland bezoeken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan