Schuifpui plaatsen

Ydema kan u snel helpen aan een nieuwe schuifpui van kunststof. U bepaalt zelf de afmetingen, kleur en type. Zo krijgt u bij ons altijd een passende schuifpui voor in uw woning.

Hoge kwaliteit kunststof kozijnen, Ydema
Uw wensen staan centraal

Binnen één dag geplaatst

Aan het eind van de dag zonder erbij na te denken uw tuin in lopen, direct vanuit uw huiskamer? Ydema regelt het voor u! Binnen een dag plaatst Ydema uw kunststof schuifpui waardoor uw tuin een verlengstuk wordt van uw huiskamer. De schuifpuien van Ydema zijn gemaakt van de beste producten en bestaan enkel uit maatwerk. De schuifpui wordt gemaakt naar uw wensen. Zonder overlast en binnen 1 dag geplaatst.

  • Begeleiding en advies
  • Uitsluitend Kwaliteitsproducten
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Juiste afwerking
  • De specialist van kozijnen

Hoe werkt de plaatsing van een schuifpui?

Het plaatsen van een K-vision schuifpui is een precies werkje. Allereerst moet het oude kozijn verwijderd worden. Wanneer er geen kozijnen zijn wordt er een stuk muur verwijderd. Als dit gebeurd is monteren wij een stelkozijn. In dit kozijn wordt de schuifpui vast gezet. Als laatst wordt het glas in de schuifpui geplaatst en kunt u genieten van uw nieuwe doorgang naar buiten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Een schuifpui van Ydema

Doordat er vele verschillende mogelijkheden zijn kunnen wij door middel van een offerte een prijs voor u bepalen. Deze offerte vraagt u eenvoudig online aan en is geheel vrijblijvend. Voor meer vragen kunt u altijd contact met ons op nemen of de showroom in Friesland bezoeken.